REPORTÁŽ: Krištofič na Kareša recept nenašiel, hlavný súboj galavečera XFN remízou

NETKY.SK • 15 December 2019, 01:12 • 2 min
REPORTÁŽ: Krištofič na Kareša recept nenašiel, hlavný súboj galavečera XFN remízou

BRATISLAVA - Hlavný súboj galavečera organizácie XFN pod názvom Double Red Fight Nights medzi Samuelom Pirátom Krištofičom a Petrom Voldemortom Kareš sa skončil remízou. Duel vypísaný pod pravidlami barmského boxu počas piatich kôl nedokázal ukončiť ani jeden zo zápasníkom.

slovakia

left justify in out

 

Priebeh zápasu priniesol vyrovnanú partiu. Ani jedno kolo neprinieslo jednoznačnú dominanciu jedného zo zápasníkov.

 

img

 

Najbližšie k ukončeniu mal Kareš v priebehu tretieho kola, no po kombinácii úderov Krištofiča zasiahol prstom do oka a arbiter duel na malú chvíľu stopol. Podľa Pirátových slov mu však údery ťažkosti nespôsobili. 

 

img

 
"Petr niečo trafil, ale tie údery neboli také, aby mi spôsobili ťažkosti. Ja som si žiaľ zlomil už v druhom kole jednu ruku a na druhej som si v treťom kole vykĺbil prst. Zle som triafal a sám sebe som spôsobil zranenia. V záverečných kolách už som preto nebol taký nebezpečný, ako v úvode," dodal Krištofič. 

 

Podľa vlastných slov súboj berie ako dobrú skúsenosť, no zmiešané bojové umenia (MMA) sú jeho srdcovou záležitosťou. "Pokúsim sa si doliečiť poriadne zranený chrbát a ďalší duel už by som chcel absolvovať v MMA," dodal rodák z Bernolákova, ktorého aktuálne čaká niekoľkomesačná vynútená prestávka kvôli vážnym zdravotným problémom s chrbtovými platničkami. 

 

Podujatie v bratislavskej Eurovia aréne prinieslo aj niekoľko ďalších zaujímavých duelov. Známy slovenský bojovník Roland Čambal prehral zápas proti Ukrajincovi Robertovi Vorobyovovi už v prvom kole na techniku Rear naked choke (RNC). Po súboji zároveň oznámil ukončenie svojej bohatej kariéry. Nedarilo sa ani Slovákom Petrovi Križanovičovi či Krisztiánovi Simonovi. Obaja podľahli svojim súperom pred uplynutím časového limitu. Križanoviča rovnakou technikou RNC ukončil Čech Adam Šindelář, Simona technicky ukončil v druhom kole Rus Arbi Mežidov. 

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies