REPORTÁŽ: Koronakríza postihuje všetky odvetvia športu. Tomi Kid nám prezradil, ako to vyzerá v tomto roku s jeho akadémiou

NETKY.SK • 5 Február 2021, 18:17 • 2 min
REPORTÁŽ: Koronakríza postihuje všetky odvetvia športu. Tomi Kid nám prezradil, ako to vyzerá v tomto roku s jeho akadémiou

Meno Tomi Kid Kovács netreba veľmi predstavovať. Vďaka tomuto slovenskému boxerovi sa o našej malej krajine dozvedel celý svet. V dnešnej dobe sa už ako tréner venuje mladým talentom vo svojej akadémii. Koronakríza bohužiaľ zasiahla aj program jeho zverencov.

slovakia

left justify in out

Na úvod sme sa Tomiho spýtali, aké plány má akadémia (Tomi Kid Academy) pre rok 2021. "Rok 2021 je olympijský rok. Veríme, že všetko dobre dopadne a už budeme môcť makať," predostrel Tomi.

 

img

 

Potvrdil však, že vyhľadávanie turnajov a súťaží pre tento rok bolo náročnejšie ako obvykle. "Boli sme na medzinárodnom turnaji v Kosove. Boli sme v Maďarsku. Aj keď sme mali oveľa menej zápasov a nemohli sme fungovať tak, ako sme to mali naplánované," pokračoval Tomi Kid.

 

Tento rok, ako už Tomi spomenul, je pre Slovensko veľmi dôležitý. "Je to olympijský rok a my sa pokúsime dostať boxera na olympiádu. Pre mňa ako trénera je to ďalší veľký sen. Veríme, že to vyjde."

 

 

Tomi následne priblíži, že olympijská kvalifikácia pokračuje v apríli v Londýne. Ak vás zaujíma ako sa darí našim chlapcom v boji o Tokio, a čo si Tomi myslí o kauze s ruskými športovcami, ponúkame vám celú našu reportáž.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies