REPORTÁŽ: Karlos Vémola a Attila Végh nám opísali svoje pocity po stretnutí s legendárnym Tysonom Furym

NETKY.SK • 25 Jún 2019, 11:58 • 2 min
REPORTÁŽ: Karlos Vémola a Attila Végh nám opísali svoje pocity po stretnutí s legendárnym Tysonom Furym

PRAHA/BRATISLAVA – Britský boxer a majster sveta v najťažšej váhovej kategórii Tyson Fury, ktorý počas svojej kariéry odohral viac ako 20 profesionálnych zápasov, a nezaznamenal ani jednu prehru, v Prahe pred odborníkmi aj širokou verejnosťou rozpovedal svoj životný príbeh. My sme sa pri tejto príležitosti opýtali našich známych zápasníkov, ako na nich Tyson Fury zapôsobil.

slovakia

left justify in out

Ako hosť bol na galavečeri bol prítomný aj šampión svetovej organizácie Bellator Attila Végh. "Mal som zimomriavky z toho, ako opisoval svoj príbeh. Nehanbil sa hovoriť ani o tom, čo prežíva, spomenul aj svoje depresie, takže klobúk dole."

 

 

Ďalšou veľkou udalosťou večera bolo stretnutie Karlosa a Attilu na pódiu. Už 9. novembra čaká týchto dvoch zápasníkov "zápas storočia" v pražskej O2 aréne.

 

 

Karlos sa nám okrem iného pred kamerou vyjadril, že "Tyson Fury je najväčšia osobnosť bojových športov v súčasnosti. Pre mňa to tak je, a myslím, že aj pre veľa iných ľudí."

 

img

 

Na otázku ako prebieha jeho príprava na dlhoočakávaný zápas s Attilom Véghom žartovne poznamenal, že "to sa musíte opýtať môjho súpera, či v tréningu nepoľavil. Ja sa pripravujem ako vždy na maximum." 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies