Reportáž: Jozef Oklamčák prevzal ocenenie za naj osobnosť východu

NETKY.SK • 18 Február 2019, 10:58 • 2 min
Reportáž: Jozef Oklamčák prevzal ocenenie za naj osobnosť východu

BRATISLAVA-Na Slovensku i vo svete je meno Jozef Oklamčák spojené najmä so ženskou krásou, nakoľko je zakladateľom súťaži krásy MISS v Československu v roku 1988 a zakladateľom a organizátorm MISS SLOVENSKO a hudobnej ankety SLOVENSKÝ SLÁVIK. Je majiteľom rodinnej firmy- umeleckej a produkčnej agentúry- OKLAMČÁK PRODUCTION, majiteľ spoločnosti ČESKOSLOVENSKÝ LEV. Ako člen aktívne pôsobí vo viacerých renomovaných medzinárodných porotách : MISS EUROPE, MISS INTERCONTINENTAL, TOP MODEL OF THE WORLD, MISS GLOBE, MISS MODEL OF THE WORLD.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Do povedomia verejnosti a do mediálnej pozornosti sa po rozdelení Československa dostal najmä ako zakladateľ, producent, manažér a organizátor súťaže krásy MISS, neskôr MISSIS, MISTER, LADY a hudobnej ankety SLOVENSKÝ SLÁVIK v Slovenskej republike.

 

Okrem toho je organizátorom a producentom aj ďalších televíznych projektov, ako ankety osobnosti ŠARM, ale i MUŽ ROKA, TOP AUTO, MISS & BOY KAMARÁTA, MODELKA ROKA. Je zakladateľom a organizátorom tradičnej JOZEFOVSKEJ PARTY, ktorá sa koná pravidelne v predvečer menín Jozefov 18.marca. Je producentom JOZEFOVSKEJ HYMNY, ale i JOZEFOVSKEJ VODKY, JOZEFOVSKÝCH CIGÁR, JOZEFOVSKÉHO VÍNA, JOZEFOVSKÝCH KLOBÁS a JOZEFOVSKÉHO CHLEBA. Je zakladateľom a zároveň prezidentom projektu ČESKOSLOVENSKÝ LEV, zoskupenia známych a úspešných ľudí, športového, kultúrneho a spoločenského života. 

 

img

Na snímke: Jozef Oklamčák a Laura Longauerová. 

 

Vo svojich radoch združuje majstrov Európy, majstrov sveta, olympijských víťazov, reprezentantov Českej a Slovenskej republiky, ale aj bývalého Československa. Okrem toho, jeho členmi sú aj známi a úspešní herci, speváci, umelci a osobnosti kultúrneho a spoločenského života, ale aj ľudia ktorí vo svojej profesii dosahujú významné úspechy - známi podnikatelia, politici, právnici, lekári, riaditelia a majitelia firiem. 

 

Od roku 1994 je majiteľ licencií pre medzinárodné súťaže krásy a v prípade MISS MODEL OF THE WORLD aj pre Slovenskú a Českú republiku. Od roku 1995 je spolumajiteľ, najpredávanejšieho, hudobného teens časopisu na Slovensku - KAMARÁT. Je 2 - násobný účastník futbalových majstrovstiev sveta v showbiznise v Moskve. Je odborným garantom súťaže krásy MISS SLOVAKIA OF USA v NEW YORKU i účastníkom mnohých medzinárodných podujatí a členom poroty súťaží krásy v USA, Čine, Japonsku, Rusku, Ukrajine, Libanone, Turecku, Bielorusku, Francúzsku, Arménsku, Kórei, Nemecku, atď.

 

img

Na snímke: Jozef Oklamčák a Laura Longauerová. 

 

Je majiteľom licencie a ochrannej známky, pre organizovanie MISS EUROPEN UNION, TOP MODEL EUROPEAN UNION a MISS MODEL EUROPEAN UNION pre celú EU.

 

Tento výnimočný rodák zo Sobraniec je nielen odborníkom na ženskú krásu, ale najnovšie aj držiteľom vzácneho ocenenia  "NAJ" OSOBNOSŤ VÝCHODU-KAPURKA. Toto ocenenie doteraz dostalo len 7 osobností: Milka Zimková, Marian Tkáč, Pavol Prokopovič, Rudolf Schuster, Juraj Šteňo, Peter Lipa či Ivana Christová, za zviditeľnenie východniarov v krajine.

 

img

 

Exkluzívne vo video - rozhovore pre Netky.sk prinášame prvé dojmy a pocity Jozefa Oklamčáka po prevzatí  ocenenia NAJ OSOBNOSŤ VÝCHODU - KAPURKA. Pozrite sa spolu s nami  aj na životný príbeh, tohto vzácneho človeka, ktorí hrdo reprezentuje našu krajinu doma aj v zahraničí. Viac sa dozviete vo videu :

 

.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies