REPORTÁŽ: Ivan Buchinger čaká druhé dieťa a na súboj o tretí opasok. Uvidíme ho na decembrovom Oktagone?

NETKY.SK • 16 Október 2021, 07:54 • 2 min
REPORTÁŽ: Ivan Buchinger čaká druhé dieťa a na súboj o tretí opasok. Uvidíme ho na decembrovom Oktagone?

Po opasku v sedem sedmičke túži a keď sa tento zápas udeje, bude unikátny, aký ešte nemali v žiadnej poprednej svetovej organizácii. Ivan Buchinger má šancu stať sa trojnásobným šampiónom, a to sa veru tak často nevidí. Kde to teda viazne?

slovakia

left justify in out

Cesty oktagonových duelov sú nevyspytateľné a presne toto sa teraz deje v Ivanovom prípade. Sotva porazil Vojta Barboríka, začal pracovať na dueli s českým bojovníkom Davidom Kozmom. Po získaní druhého opasku som hneď išiel na tretí, aby som vyzval Kozmu, ale zatiaľ neviem, či tú šancu dostanem alebo nedostanem,“ povedal Buki v rozhovore pre Netky. Momentálne je situácia nejasná, ale mohla by mať dobrý koniec. Pre Ivana, samozrejme.

 

img

 

Rozhodne to Monster, nie je proti

O tom, s kým bude David Kozma najbližšie bojovať, sa začalo rozhodovať koncom septembra na Oktagone 28. Tam sa v klietke proti sebe postavili skvelý český veterán Petr Monster Kníže (44) a Brazílčan Kaik Britto. Tento zápas mal určiť Kozmovho vyzývateľa a Monster ho, síce trochu pochrámaný, vyhral na body.

 

K téme: REPORTÁŽ: V zákulisí Oktagonu 27

 

O duel s Davidom záujem má, ale ... Ten titul chcem, ale musím byť v top forme. David sa o niečo zlepšil, odkedy sme išli spolu naposledy, takže ho potrebujem trochu dohnať,“ nechal sa počuť pre MMA Shorties tesne po zápase. A veľmi úprimne, čo treba oceniť, dodal, že sa zariadi podľa toho, ako mu zregeneruje telo a že na prípravu na titulový zápas bude potrebovať viac času. Ten by sa mal odohrať v decembri, predbežne na Oktagone 29 v Ostrave 4. decembra.

 

img

 

Dobrá správa v tomto smere je, že ak to Monster dovtedy nestihne, nemá nič proti tomu, aby sa Kozma stretol v klietke s Ivanom. Ivana poznám 15 rokov a ten zápas s Kozmom by ma tiež úprimne zaujímal. Samozrejme, chcem titul a chcem zápasiť s Davidom, na druhej strane je toto taká perlička,“ pripustil Monster možnosť, že by prednosť dostal Buki. Takže nádej stále žije, Ivan naplno trénuje a čaká na definitívne rozhodnutie súpera, ktorého si sám vybral.

 

Prečítajte si tiež: ROZHOVOR: Dvojnásobný šampión Oktagonu Buchinger pomýšľa na ďalší titul

 

Najprv dieťa, potom bitka

 

Druhé veľké očakávanie sympaťáka Buchingera smeruje k jeho partnerke, s ktorou majú syna Ivana. Tatko sa mu vraj poctivo venuje, čo potvrdil aj v našom rozhovore. Áno, určite, na svoje dieťa mám veľa času, takže ho beriem na svoj tréning, na zápasenie a keď mám voľno, hneď ideme von, do prírody, niekam na prechádzky, a teraz čakáme, v novembri budeme mať bábätko, na čo sa tiež veľmi tešíme,“ uviedol so širokým spokojným úsmevom. Pre Netky prezradil aj pohlavie bábätka: „Bude to dievčatko.“

 

img

 

Ivanove najbližšie dni teda majú jasný scenár: „Budem sa venovať rodine, medzitým trénovať a čakať na ponuku, aby som získal ten tretí opasok. A keď tú možnosť dostanem, v decembri sa vidíme,“ lúči sa borec, ktorý dokázal vyhrať 12 zápasov v rade, dva opasky a ten tretí by bola aká bomba?

 

Pozrite si celý rozhovor s Ivanom Buchingerom, v ktorom sa dozviete aj to, prečo o ňom Karlos Vémola vždy hovorí pekne, ako vyzerali jeho prvé zápasy v MMA, akú pánsku kozmetiku a parfum používa a Voňajte ako Buchinger!

 

 

Súťaž o kvalitnú kozmetiku nájdete na našom Facebooku a taktiež na našom Instagrame.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies