REPORTÁŽ: Finalistky MISS SLOVENSKO 2019 idú do finále. Poznáme aj novú víťazku Miss Press

NETKY.SK • 24 Apríl 2019, 15:28 • 2 min
REPORTÁŽ: Finalistky MISS SLOVENSKO 2019 idú do finále. Poznáme aj novú víťazku Miss Press

BRATISLAVA- Prípravy na veľké finále súťaže Miss Slovensko sú v plnom prúde. Najdlhšie vysielaná súťaž na Slovensku prejde tento rok jedinou, ale výraznou zmenou. Finalistky sa počas galavečera predvedú v špeciálnom čísle , ktoré bude po skupinách vyskladané z ich talentových dispozícií. Nebude chýbať spev, hra na klavír či tanec, ale ani prvky modernej gymnastiky.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

„ Verejnosť si už dlhšie žiadala určitú aktivitu samotných finalistiek ako súčasť večera. Rovnako je to aj na svetových súťažiach. Preto sme sa rozhodli, že dievčatá pospájame do spoločných čísiel, v ktorých sa podržia navzájom. “ hovorí riaditeľka súťaže Miss Slovensko 2019 Karolína Chomisteková, ktorá bude aj tento rok predsedníčkou hlavnej poroty.

 

img

 

Počas večera sa finalistky predvedú v zaujímavých modeloch slovenských módnych návrhárov a zvučných značiek. Úvodnú kolekciu pripravila pre 12 súťažiacich Izabela Komjati, , spoločnú prehliadku bude mať štvorica dizajnérov –Michaela Luptáková, Klementína Tomrecaj, Michael Kovacik a Lukáš Krnáč, plavková disciplína sa bude niesť opäť v zaujímavom duchu a modeloch francúzskej značky Simone Péréle, ktoré budú dostylované doplnkami  Skvost a exkluzívne modely predvedie aj módny dom Alizé. Záverečná kolekcia bude patriť svadobnému salónu WEM, ktorý si pre tohtoročné defilé pripravil kolekciu spoločenských šiat doplnenú luxusnými klenotmi slovenského výrobcu svadobných šperkov LORETTA.

 

img

 

Projekt Miss Slovensko sa každý rok spája aj s charitou a pomocou. Tento raz bude výťažok z esemeskového hlasovania o titul EVA Miss Sympatia 2019 venovaný seniorom, konkrétne Centru sociálnych služieb Náruč Senior Junior.

 

img

 

Priamy prenos galavečera Miss Slovensko 2019 odvysiela TV JOJ, ktorá je spoluorganizátorom projektu. Moderátormi budú Libor Bouček a Michal Sabo. Počas programu vystúpenia Carmen a Celeste Buckingham, Adam Durica so sláčikovým kvartetom, Mikolas Josef, akrobatická skupina Vertigo a další účinkujúci ,ktorí sa postarajú o impozantné otvorenie celého večera.

Víťazka súťaže Miss Slovensko získa celkovo 25 cien.

 

V exkluzívnom video-rozhovore nám prezradila viac o súťaži MISS Slovensko 2019 jej riaditeľka Karolína Chomisteková a vyspovedali sme aj novú MISS Press Terezu Turzovú. Viac sa dozviete vo videu:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies