REPORTÁŽ Fight Night Challenge 2. Tentoraz na tlačovke facky nelietali, letela len šiltovka

NETKY.SK • 23 Apríl 2022, 19:00 • 2 min
REPORTÁŽ Fight Night Challenge 2. Tentoraz na tlačovke facky nelietali, letela len šiltovka

Už 3. júna si v boxerskom ringu v bratislavskom NTC zmerajú sily známe tváre a zdá, že na rozdiel od jednotky bude sála po uvoľnení pandemických praskať vo švíkoch. Bude sa veru na čo pozerať!

slovakia

left justify in out

 

 

 

Organizátori dali dokopy 9 zápasov, teda 18 bojovníkov z radov fighterov a hlavne raperov. Niektorí, napríklad Rytmus, Moloch Flexking, sa v ringu objavia v rámci podujatia už druhýkrát, za to taký Separ, ktorý sa postaví proti Majkovi Spiritovi, budú mať svoju premiéru.

 

Záujem verejnosti je veľký už teraz, veď len na tlačovej konferencii sa objavilo veľa fanúšikov, ktorí si ju chceli pozrieť na vlastné oči. Predstavovanie súperov viedol Carlos Terminátor Vémola, ktorý niekoľkokrát spomenul, že nevie nič iné, len bojovať. Nie je to úplne pravda, je aj zdatný moderátor, pokojne sa tým môže živiť.

 

Kým prvá várka sokov sa odprezentovala vcelku stručne a pokojne, druhá bola plná vybavovania si účtov z dávnejšej i aktuálnejšej minulosti. Pirát napríklad riešil Kiry The Kinga, ktorý ho kedysi nazval „kolotočárom“, Petr Kareš si vymieňal štipľavé poznámky s Cvernom, ale hustá bola, podľa očakávania, aj prestrelka Flexking – Erik Gábor Refew. Nebyť Carlosa, ktorý Flexkinga požiadal, aby tentoraz nelietali facky, mohlo spoločné pózovanie skončiť aj horšie. Takto si to odniesla iba Erikova šiltovka, ktorú mu Flexking zrazil z hlavy.

 

img

 

Tretia várka borcov s najväčšími hviezdami a hlavným zápasom Separ – Majk Spirit mala už pokojnejší priebeh a vyšší level najmä pre dobrú myšlienku. Rytmus sa nenechal vytočiť rečami Molocha, hoci majú tiež všeličo za sebou.

 

img

 

Sympatické vyhlásenie Spirita, že si vychová, rozumej zasponzoruje mladého borca, aby ešte viac zvýšil popularitu tohto športu, k čomu vyzval aj ďalších kolegov, sa okamžite stretlo s pochopením Separa. Vraj sa k nemu pridá, hneď si na to aj „plácli“, Rytmus ich bude zrejme nasledovať, čo sú samé dobré správy.

 

Spomínané dve časti tlačovej konferencie si môžete pozrieť tu:

 

 

Po skončení oficiálnej časti sme vyspovedali niekoľko zaujímavých borcov. Hoci Matúš Yael Kolarovský pôsobí naozaj krehko, až étericky, skúsenosti s boxom má slušné a rozhodne sa kondične výborne disponovaného Janymu Landlovi postaví ako rovnocenný súper. Jany zase verí, že vyhrá, veď ho trénujú bratia Zoldovci, ktorí majú pod palcom aj Rytmusa. Dávid a Tommy majú za sebou neskutočné úspechy a skúsenosti na rozdávanie. Viac sa dozviete v našej reportáži!

 

 

Kto proti komu:

 

1. Tommy Zold – Filip Hačko

2. Vlasto El Chapo Čepo – Patrik Jevický

3. Jany Landl – Matúš Yael Kolarovský

4. Alexander Cverminátor Cverna – Petr Kareš

5. Andreas Flexking Stolárik – Erik Refew Gábor

6. Samuel Pirát Krištofič – Matej Kiry The King Király

7. Patrik Rytmus Vrbovský – Denis Moloch Domaracký

8. Attila Pumukli Végh – Emanuel Newton

10. Michael Separ Kmeť – Michal Majk Spirit Dušička

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies