REPORTÁŽ Detské duo Paci Pac si k Vianociam darovalo nové DVD, vyhrajte ho s Netkami!

NETKY.SK • 26 December 2021, 09:00 • 2 min
REPORTÁŽ Detské duo Paci Pac si k Vianociam darovalo nové DVD, vyhrajte ho s Netkami!

Z Vianoc sa tešia najmä deti a pre tie tvorí obľúbená skupina Paci Pac. Úspešné duo teraz vydáva nové DVD, kde Kuly spieva ako medvedík, Roman Pomajbo je superhrdina a Martina Schindlerová láka deti k holičovi! V rozhovore pre Netky prezradili Mário Praženec a Nikoleta Kupčíková ako sa našli, ako vyzerajú ich Vianoce a ako sa dá dostať od punku k detskej tvorbe!

slovakia

left justify in out

 

DVD, song, klip a nová speváčka! Do detského projektu Paci Pac nastúpila nová Paci. Nikoleta Kupčíková, ktorá vyštudovala muzikálové herectvo, je profesionálna tanečnica a animátorka, takže má k deťom veľmi blízko.

 

„V podstate mi spadla z neba. Keď som sa dozvedel, že Adriana odchádza, tak som oslovil pár priateľov, či nevedia o nejakej šikovnej speváčke do detského projektu. Ešte v ten deň som dostal tip práve na Nikoletu a bol som ju pozrieť na predstavení. Padli sme si do oka a som rád že prijala moju ponuku,“ nadšene hovorí Mário Praženec alias Pac.

 

Prečítajte si tiež: Zaujímavosti o vzniku filmu Mrázik – rozprávka, ktorá sa stala súčasťou aj slovenských Vianoc

 

Nikoleta účinkuje v detskom muzikáli Alica v krajine zázrakov, kde hrá hlavnú postavu. Takisto učí deti v tanečnej škole.

 

„Práca s deťmi ma napĺňa. Som rada, že som mohla prísť do projektu, ktorý už má svojich fanúšikov a vybudované meno. S Máriom sa mi pracuje super, od začiatku sme naskočili na veľmi rýchle tempo, hodil ma v podstate do vody a prvý víkend som odohrala sedem koncertov,“ teší sa Nikoleta Kupčíková alias Paci.

 

img

 

Nová Paci sa po prvýkrát predstavuje v novej skladbe Traktor, ktorú má na konte Mário Praženec, duša projektu. Obľúbené duo teraz vydáva DVD Paci Pac a kamaráti, kde hosťujú spevák Kuly v pesničke Medvedík, Egova dcérka Ninka v skladbe Tatinko, Roman Pomajbo ako Superhrdina, speváčka Martina Schindlerová v piesni U holiča, hospodár z farmy Martin Bagár v piesni Mliečko a kapela Medial Banana v skladbe Levík Leo. Na DVD sa dokonca objavia aj ďalší detskí interpreti Dúhalka a Sníček Hugo.

 

„So všetkými hosťami sa pracovalo výborne. Mali sme šťastie, že nikto nemal problém s tým, čo sme po ňom chceli. Kulyho sa nám podarilo ukecať, aby nám zaspieval v pesničke Medvedík a aby robil brum brum. Veľmi si vážim tieto priateľstvá, ktoré vyústili do krásnej spolupráce. Do pesničky Superhrdina sme potrebovali niekoho, kto nám zahrá Kazispeva. Podarilo sa nám perfektné hosťovanie, Roman Pomajbo ako Kazispev bol úžasný,“ neskrýva radosť Mário Praženec.

 

img

 

Mário Praženec, ktorý strávil roky hraním po kluboch a festivaloch a pritom pracoval ako dramaturg v STV a neskôr v TV Markíza. Potom ako zavesil punkrock na klinec, sa mu narodili deti a začal písať piesne pre deti.

 

„Inšpiráciou na založenie detského projektu Paci Pac boli mojej deti, hlavne dcéra Hanka. Deti mi otvorili dvere do sveta, ktorý som predtým vôbec nepoznal. Pretože som sa pohyboval v nočných hudobných kluboch. Bol som prekvapený, že takáto tvorba vôbec existuje. Tak som si povedal, prečo to neskúsiť. Viem robiť pesničky, mám rád svoje deti, a tak som išiel do toho. Zafungovalo to a punk som zavesil na klinec,“ vysvetlil stručne Mário.

 

Možno vás zaujme: Nesmrteľné hudobné hity, ktoré patria k Vianociam

 

img

 

Paci Pac majú na konte platinové platne za každé vydané CD, silver button z Youtube a niekoľko miliónov videní na youtube kanále Paci Pac. Najúspešnejšou skladbou sa stala pesnička Slon, ktorá predbehla aj Egov hit Žijeme len raz. Spolu so Spievankovom a Fíhou tralala obsadila prvé tri priečky najúspešnejších slovenských pesničiek na Youtube. 

 

Klip Traktor si môžete pozrieť tu:  

 

 

 

K téme: Zákulisie rozprávkovej klasiky, časť prvá. Čo všetko ste o známych tituloch nevedeli?

 

Vyhrajte nové DVD Paci Pac v súťaži na našom Facebooku alebo Instagrame

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies