REPORTÁŽ: Danubius Gastro 2020

NETKY.SK • 29 Január 2020, 14:00 • 2 min
REPORTÁŽ: Danubius Gastro 2020

Veľtržnú sezónu 2019 odštartoval na bratislavskom výstavisku veľtrh gastronómie Danubius Gastro. Súčasťou štvordňového podujatia boli aj ďalšie 3 veľtrhy, na ktorých sa predstavilo spolu 774 vystavovateľov z 25 krajín.

slovakia

left justify in out

 

Veľtrh gastronómie Danubius Gastro sa na bratislavskom výstavisku konal už po 26-krát. Tento rok sa na ňom predstavilo 394 vystavovateľov z 11 krajín. Takmer každý návštevník tu ochutnal novinky od slovenských či zahraničných výrobcov, navštívil Kávové mestečko aj Pekársky dvor.

 

Sprievodný program mal čo ponúknuť 

Tí, ktorí snívajú o otvorení vlastnej prevádzky, sa mohli inšpirovať prístrojmi i technológiami, ktoré sa tu dali vyskúšať i zakúpiť za zvýhodnené ceny. Súčasťou veľtrhu bol aj bohatý sprievodný program, v rámci ktorého medzi sebou súťažili najlepší kuchári, pekári, cukrári, baristi či barmani v kategóriách junior i pokročilý. Nechýbalo varenie na živo, debaty o gastro trendoch a ochutnávky skvelých nápojov a jedál.

 

Počas veľtrhov a výstav sa odovzdávali aj významné ocenenia: Ceny Danubius Gastro 2019 a Diplomy Danubius Gastro 2019 za najlepšie exponáty z oblasti potravín, vybavenia hotelov. V našej reportáži nájdete rozhovory s vystavovateľmi, kuchármi, ale aj zábery zo súťaže barmanov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies