REPORTÁŽ: Vianočná nádielka v Bratislave

NETKY.SK • 10 December 2019, 14:59 • 2 min
REPORTÁŽ: Vianočná nádielka v Bratislave

Najkrajším sviatkom roka predchádzajú aj niekoľkotýždňové prípravy, ktoré často sprevádzajú zhon a stres. Tradičné Dni Vianoc v Inchebe, ktoré sa v Bratislave konajú už 30 rokov, menia predvianočné nákupy na príjemný zážitok aj vďaka milým a priateľským predajcom a príjemnej atmosfére.

slovakia

left justify in out

 

Bratislavská Incheba sa od 4. do 22. decembra zahalí do sviatočného. Ak ešte nemáte výzdobu, alebo zháňate darčeky pre svojich blízkych, Tradičné Dni Vianoc sú dokonalým miestom pre nákup. Krásne a originálne predmety ponúka až  300 predajcov zo Slovenska i zahraničia, remeselníci, dizajnéri ale aj tvorcovia, ktorí prinesú nádherné ručne vyrobené výrobky. "Dni Vianoc, ktoré sa konajú už 30. krát v hlavnom meste, tento (vianočný) zhon a stres menia na naozaj príjemné chvíle," vyjadrila sa hovorkyňa Incheby, Martina Macková.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nakupovanie vianočných darčekov nemusí znamenať stres a zhon 😰 Môžete si ho užiť v kúzelnej atmosfére vianočných trhov, prehodiť slovko s milým predajcom, dať si v kľude štrúdľu alebo tradičný vianočný koláčik a rovno obstarať aj vianočnú výzdobu 🎄 Poďte na tradičné Dni Vianoc v Inchebe, kde na vás čakajú stovky predajcov s bohatou ponukou vecí a vecičiek, ktorými potešíte každého 🎁🎁 Bude to kvalitné pyžamo pre otca? 👱 Mäkkučké papučky pre babku? 👡👵 Krásny dizajnový šperk pre kamarátku?👩📿 Nádherná drevená hračka pre deti? 👦👧Alebo skvelá knižka, ktorú ocení každý? 📖 Vyberte si sami z tisícok nápadov 🎁👌 🎄🎄 _ _ _ _ _ _ _ _ _ #incheba #incheba #inchebaexpobratislava #dnivianoc #bratislava #christmas #market #joy #winter #tradicia #vianoce #darcek #radost #zima

Príspevok, ktorý zdieľa Incheba Expo Bratislava (@incheba_expo),

 

Darčeky pre každého

Či už zháňate oblečenie, doplnky do interiéru, kozmetiku, knihy, elektrotechniku či vybavenie pre domácich miláčikov, v priestoroch výstaviska nájdete všetko. Tí naročnejší si môžu vybrať z množstva šperkov, kvalitných kožených tašiek a kožušín spolu s remeselnými výrobkami – čipkami; plstenými, drôtenými, slamenými, drevenými výrobkami, sviečkami z včelieho vosku a krásnymi prírodnými vianočnými ozdobami.

 

Handmade víkendy a remeselníci

Všetky víkendy v rámci Dní Vianoc v Inchebe spestria svojou prítomnosťou šikovní dizajnéri a tvorcovia s ručne robenými vecami a vecičkami, ktoré potešia oči a pohladia srdce. Remeselníci vystavujúci svoje diela sa vyjadrili, že napriek moderným technológiám, ktoré uľahčujú výrobu mnohých produktov, je pre nich väčšia radosť to, ak môžu niečo vyrobiť ručne. Ich prácu obdviujú tisícky návštevníkov. 

 

img

 

Vianočná pošta

Písanie Ježiškovi je tradičnou súčasťou predvianočných príprav. Svoje odkazy a želenia mu deti (i dospelí) budú môcť poslať v rámci detskej vianočnej pošty a zapojiť sa tak do súťaže o stavebnice Lego, spoločenské hry, detské knižky a plyšové hračky. 

 

img

 

Otváracie hodiny

Dni Vianoc v Inchebe potrvajú od 4. do 22. decembra 2019. Otvorené budú od pondelka do štvrtka v čase 11:00 – 19:00, v piatok a sobotu 10:00 – 20:00 a v nedeľu 10:00 – 19:00.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona