REPORTÁŽ: Bratia Timkovci pre Netky prezradili ako budú vyzerať Vianoce NO NAME!

NETKY.SK • 10 December 2020, 12:21 • 2 min
REPORTÁŽ: Bratia Timkovci pre Netky prezradili ako budú vyzerať Vianoce NO NAME!

Košická skupina NO NAME vznikla koncom leta 1996. Na konte má množstvo nezabudnuteľných hitov a ocenení. My sme ju prepadli na zámku v Pezinku, kde hrala špeciálny adventný koncert. Bratia Timkovci pre Netky prezradili čo majú nové, či si nelezú na nervy a aj čo jedia na Vianoce. Pozrite si exkluzívny rozhovor s Igorom, Ivanom a Dušanom Timkom.

slovakia

left justify in out

 

Skupina NO NAME už 25 rokov žne úspechy doma aj za hranicami Slovenska. Formácia je absolútnym unikátom – tvoria ju štyria bratia.

 

„My sme nedávno definovali, že naša kapela je úplne jedinečná vec. Bežne sa kapely zbiehajú na základe nejakej profesionality. Zoberieš si bubeníka, speváka alebo gitaristu. U nás sme v princípe nemali vôbec na výber. U nás to bolo naopak. Prišiel otec s mamou, buchli po stole a povedali, budete kapela. A my sme sa museli vyprofesionalizovať medzi sebou,“ smeje sa líder kapely Igor Timko.

 

NO NAME získala jedenásť českých zlatých Slávikov bez hraníc, Krištáľové krídlo či Cenu mesta Košice. Pre fanúšikov pripravili na Vianoce viaceré novinky.

 

„Máme novú vychytávku a zábavku pre najmenších NO NAME-ákov aj pre ich rodičov. Špeciálny omaľovankový “československý” slovník NO NAME v 60-tich ilustrovaných obrázkoch Patrika Pašša. Je to dokonalá zábava pre vaše decká. Každé z ilustrovaných slovíčok v sebe ukrýva výzvu nájsť päť skrytých rozdielov. Okrem toho máme pre fanúšikov NO NAME bufku, ktorá sa zíde každému športovcovi,“ prezradil Igor Timko.

 

img

 

Skupina funguje v zostave Igor Timko, Dušan Timko, Ivan Timko, Roman Timko, Zoli Šallai a Pavol Jakab. Tento rok si však chalani moc nezahrali.

 

„Posledný kalendárny rok nám priniesol mnoho zložitých situácií. Mali sme, rovnako ako mnoho iných hudobníkov, veľmi krátku koncertnú sezónu. No vďaka festivalu Letokruh sme mali možnosť si poriadne zahrať. A práve na tomto festivale vznikli fotografie na náš nový kalendár na rok 2021 s presahom na rok 2022,“ hovorí bubeník Ivan Timko.

         

Kapela NO NAME teraz pracuje na novom albume, ktorý predstaví na budúci rok k 25. výročiu kapely. Ostatný album s názvom „S Láskou“ vyšiel v roku 2015 a stal sa megaúspešným, SOZA ho ocenila ako album roka. Pozrite si reportáž, kde bratia Timkovci prezradili viac.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies