REPORTÁŽ: Attila Végh je na zápas storočia pripravený

NETKY.SK • 6 November 2019, 15:10 • 2 min
REPORTÁŽ: Attila Végh je na zápas storočia pripravený

PRAHA – Už v sobotu 09. novembra sa v pražskej O2 aréne bude konať OKTAGON 15. Tisícky fanúšikov prídu podporiť svojich favoritov, zápas medzi Véghom a Vémolom je športovou udalosťou roka.

slovakia

left justify in out

Attila Végh je slovenský šampión, ktorého pozná každý fanúšik bojových športov. Jeho štatistika v profesionálnej fighterskej kariére je 32-9-2. V rámci OKTAGONU dokázal dominovať už dvakrát. Túto sobotu sa postaví do ringu s českou MMA hviezdou Karlosom Vémolom, ktorého skóre 27-5-0 tiež nie je zanedbateľné. 

 

 

Attila je prvým Slovákom, ktorý sa stal šampiónov Bellatoru. Zápasí už od svojich piatich rokov a svojou vyšperkovanou taktikou dáva zabrať aj tým najtvrdším bojovníkom. Viac o jeho začiatkoch a kariére nájdeš v článku Ako sa stal Attila Végh najznámejším slovenským fighterom?

 

img

 

Príprava 

 

V júni tohto roku dopodrobna naplánoval so svojím trénerom Ijom Škondričom taktiku, ako aj tréningový plán. "Do prípravy dám všetko. Bude to môj životný zápas, hneď po zápase v Bellatore." vyjadril sa nám Attila. Príprava bola náročná a vyčerpávajúca, no Attila ho zvládal s čistou hlavou. "Cítim sa troška unaveno, tento týždeň dolaďujem váhu...Ráno si dám kardio, večer si dám techniku. V sobotu ideme na to."

 

Viac o Attilovej príprave, ale aj o predzápasových pocitoch nájdete v reportáži. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies