REPORTÁŽ: Na Bratislavských módnych dňoch sa na móle predviedli topmodelka Andrea Verešová aj raper Ego!

NETKY.SK • 11 September 2020, 13:21 • 2 min
REPORTÁŽ: Na Bratislavských módnych dňoch sa na móle predviedli topmodelka Andrea Verešová aj raper Ego!

Topmodelka Andrea Verešová, raper Ego, fitnesska Zora Czoborová, herec Juraj Bača, herečka Karin Haydu či moderátor Martin Šmahel hviezdili na móle počas prvej prehliadky projektu Bratislavské módne dni v roku 2020. Show sa zapíše do histórie svojou výnimočnosťou, konala sa totiž za prísnych bezpečnostných a hygienických opatrení. Netky boli pri tom, pozrite si reportáž s exkluzívnymi rozhovormi módnych tvorcov, ale aj celebritných modeliek!

slovakia

left justify in out

 

Fashionshow odštartovala prezentáciou svadobných krojov zo stredu Slovenska, v ktorých sa predstavila aktuálna finálová dvanástka súťažiacich Miss Horehronie 2020. V téme láska, ktorá sprevádza jubilejný 15. ročník Bratislavských módnych dní pokračovala šperkárka Denisa Čimo. Organizátorkou veľkolepého večera je riaditeľka Agentúry Promotion Mária Reháková.

 

"Na začiatku roka sme vraveli, že budeme oslavovať celý rok našich 15 rokov organizovania Bratislavských módnych dní. Bohužiaľ sme museli jarnú časť zrušiť. Preto vám všetkým ďakujem za účasť, hosťom aj všetkým partnerom. Verím, že zažijeme spolu krásny večer," povedala Mária Reháková.

 

img

 

Potom sa na prehliadkovom móle predstavili víťazky projektu Nové tváre módnej scény Kristína Bánovská a Radovana Svýbová a po nich nasledovali nádherné kúsky od uznávaných slovenských dizajnérov. Pre módnu značku Sicily Style predviedli pestré modely fitnesska Zora Czoborová, herečka Karin Haydu či speváčka LeRa. Prehliadka pokračovala modelmi z dielní návrhárov La Rena, Alexis Vidic Millinery a Marmare Fashion. Fantastickú show na jesennej edícii Bratislavských módnych dní predviedla značková móda pre pánov Lombardi Fashion House. Obleky Jozefa Grondžáka a košele na mieru Bados sadli ako uliate raperovi Egovi, hercovi Jurajovi Bačovi, moderátorovi Martinovi Šmahelovi, markizákovi Vratkovi Sirágimu či Mistrovi Slovenska Tomášovi Kucukovi.

 

"Chceli sme predstaviť módu pre pánov na každú príležitosť, takže sme zachytili voľnočasovú módu, biznis módu a exkluzívnu na slávnostné príležitosti, ako sú plesy alebo svadba. Ako povedal náš verný zákazník Juraj Bača, ak sa raz bude ženiť, tak v obleku v Lombardi," s úsmevom konštatoval Jozef Grondžák.

 

img

 

Návštevníkom sa páčila aj kolekcia návrhárky Moniky Vontszemu aj prehliadka Zuzany Hakovej. Obľúbená Jana Jurčenko predstavila unikátne prepojenie módy s technikou a české súrodenecké duo návrhárov tvoriacich pod značkou Poner odprezentovalo dvadsiatku modelov. Záver patril skvelej návrhárke Jane Pištejovej, ktorá ukázala vyše dve desiatky nových šiat a zaujímavé variácie na hlavách modeliek. Na móle sa v jej modeloch predstavila topmodelka Andrea Verešová či moderátorka Majka Zelinová.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona