Renée Zellweger si zahrá v adaptácii knihy Rovnako iný ako ja

NETKY.SK • 29 Október 2014, 16:11 • 2 min
Renée Zellweger si zahrá v adaptácii knihy Rovnako iný ako ja

LOS ANGELES - Americká herečka Renée Zellweger bude účinkovať vo filmovej adaptácii knihy Rovnako iný ako ja (2006), na ktorej spolupracovali Ron Hall, Denver Moore a Lynn Vincent. V snímke s názvom Same Kind of Different as Me sa predstavia aj Greg Kinnear, Djimon Hounsou alebo Jon Voight.

slovakia

left justify in out

Réžiu diela má na starosti Michael Carney, ktorý sa spolu s Ronom Hallom a Alexandrom Foardom podieľa aj na scenári. Film, ktorý začali nakrúcať tento týždeň v Jacksone v Mississippi, bude zároveň Carneyho celovečerný režisérsky debut. 

 

Štyridsaťpäťročná Zellweger sa predstaví ako manželka obchodníka s umením v podaní Kinneara. Ten sa spriatelí s bezdomovcom, ktorého stvárni Djimon Hounsou. Jon Voight si zahrá obchodníkovho otca. 

Renée Zellweger sa do povedomia verejnosti dostala vďaka filmu Jerry Maguire (1996), skutočne ju však preslávila až snímka Denník Bridget Jonesovej (2001), za výkon v ktorej si vyslúžila nomináciu na Oscara. Po druhý raz ju na prestížnu cenu americkej Akadémie filmových umení a vied nominovali za herecký výkon v muzikáli Chicago (2002). Sošku sa jej podarilo získať na tretí pokus, vďaka dráme Návrat do Cold Mountain (2003). Posledné dva menované počiny jej vyniesli aj Zlaté glóbusy. Tretí Zlatý glóbus získala vďaka snímke Sestrička Betty (2000). Okrem toho si zahrala napríklad aj vo filmoch Bridget Jonesová: S rozumom v koncoch (2004), Druhá šanca (2005), Slečna Potterová (2006) či 32 a stále slobodná (2009). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies