René Girard novým trénerom Olympique Lille

NETKY.SK • 15 Jún 2013, 08:31 • 2 min
René Girard novým trénerom Olympique Lille

PARÍŽ - René Girard sa stal novým trénerom futbalistov francúzskeho klubu Olympique Lille, ktorý túto informáciu v piatok potvrdil na svojej internetovej stránke. V novom pôsobisku nahradí Rudiho Garciu, ktorý bude kormidelníkom talianskeho AS Rím.

slovakia

left justify in out

"Reného Girarda vnímam ako úspešného kouča. Je to úžasný, zanietený a tvrdo pracujúci muž a som rád, že prijal ponuku pridať sa k nám," vyhlásil prezident Lille Michel Seydoux. Severofrancúzsky klub neoznámil dĺžku platnosti kontraktu, média v krajine "galského kohúta" však informovali o dvojročnej zmluve. 

Päťdesiatdeväťročný rodák z Vauvertu Girard naposledy viedol Montpellier HSC, s ktorým v súťažnom ročníku 2011/2012 získal francúzsky titul, ale nasledovalo sklamanie v podobe 9. priečky v sezóne 2012/2013. Lille bolo šieste a takisto sa nepredstaví v pohárovej Európe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies