Rendlove patálie s kolenami sa stále neskončili

NETKY.SK • 22 September 2014, 19:45 • 2 min
Rendlove patálie s kolenami sa stále neskončili

ENSCHEDE - Slovenský futbalista Andrej Rendla znova má problémy s kolenami, ktoré ho už roky brzdia v rozlete. Čoskoro 24-ročný útočník (nar. 13. októbra 1990 v Banskej Bystrici) dlhodobo nebude holandskému klubu FC Twente z Enschede k dispozícii, hlási titulok na webe Tubantia.

slovakia

left justify in out

Bývalý hráč Dukly Banská Bystrica má po prestupe do zahraničia ťažko uveriteľnú smolu. Rendlove patálie sa začali krátko po transfere do FC Twente, celkovo absolvoval päť chirurgických zákrokov. Hroziaci koniec kariéry odvrátila operácia v marci 2013 v belgických Antverpách, do diania sa vrátil v novembri. Slovák od svojho prestupu z Dukly Banská Bystrica v roku 2007 odohral za Twente a Heracles Almelo dovedna iba 21 zápasov, v predchádzajúcej sezóne ich bolo 6 za rezervu svojho zamestnávateľa. Naposledy sa zapojil do akcie 9. marca. 

 

Keď sa Andrej Rendla prvýkrát predstavil v drese Dukly Banská Bystrica v Corgoň lige, mal iba 16 rokov. O rok neskôr (2007) debutoval v tíme FC Twente v najvyššej holandskej súťaži Eredivisie. V sezóne 2010/2011 ho FC Twente poslal na hosťovanie do ďalšieho holandského klubu Heracles Almelo. Holandský zamestnávateľ z Enschede prejavil odchovancovi banskobystrického futbalu sužovanému zraneniami kĺbov svoju podporu a vieru v jeho uzdravenie dokumentoval uzavretím zmluvy s platnosťou do konca sezóny 2014/2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies