Renata Macháčková uspela v súťaži Miss Czech Slovak America

NETKY.SK • 27 Október 2014, 06:28 • 2 min
Renata Macháčková uspela v súťaži Miss Czech Slovak America

BRATISLAVA - Slovenka Renata Macháčková získala vďaka internetovému hlasovaniu titul Miss Community v súťaži Miss Czech Slovak America. Finále sa konalo v sobotu 25. októbra v newyorskej Bohemian National Hall.

slovakia

left justify in out

Prvé tri miesta obsadili dievčatá z Českej republiky. Celkovou víťazkou sa stala Martina Veselá, ktorú tiež zvolili diváci a diváčky v sále Miss Audience. Titul prvej vicemiss získala Markéta Pilátová a na treťom mieste skončila Michaela Somolová. 

 

Do finále sa dostalo 15 súťažiacich. Program večera pozostával z osobnostného kola, talentového kola, promenády v plavkách a promenády vo večerných róbach. Medzinárodnej porote, ktorú tvorili diplomati, sponzori a VIP hostia, predsedal veľvyslanec Slovenskej republiky pri OSN v New Yorku František Ružička. Na podujatí sa zúčastnila aj Miss Deaf World 2014 Lýdia Svobodová. Večerom sprevádzali Alexandra Kazlovová a Marek "Markuss" Adamec. O hudobný program sa postarala skupina Maduar. 

Informácie agentúre SITA poskytla Katarína Remiaš z 1st Class Agency. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies