Remišová: Sulík chce utiecť aj pre problémy, ktoré občanov čakajú v zime

NETKY.SK • 12 August 2022, 21:35 • 2 min
Remišová: Sulík chce utiecť aj pre problémy, ktoré občanov čakajú v zime

BRATISLAVA - Predsedníčka Za ľudí sa po rokovaní vlády v hoteli Bôrik ozvala na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Po rokovaní vlády na ktorom ju zastupoval štátny tajomník jej ministertsva Dušan Velič uviedla: „Je dôležité povedať, že práve rezort Richarda Sulíka je zodpovedný za ceny plynu, ktoré budú stúpať najmä budúci rok, a za hľadanie riešení na zabránenie energetickej chudoby a manažovanie najväčšej energetickej krízy v Európe. Strana SaS chce požívať všetky výhody opozície aj koalície – nemať zodpovednosť, neriešiť problémy krajiny, ale iba sa politicky posilňovať na prebiehajúcej energetickej a inflačnej kríze v Európe."

 

Zo sveta: Pokúšajú Američania osud? Toto majú v pláne

 

img


Neskôr sa vyjadrila aj na sociálnej sieti. Spomenula opäť plynovú krízu, ale i opozičné strany Hlas a Smer. Aj keď má výhrady voči SaSke, naďalej bude presadzovat pokračovanie štvorkoalície.

 

„Z nášho pohľadu je potrebné investovať energiu do riešenia problémov ľudí na Slovensku, nie do osobných sporov medzi koaličnými partnermi. Slovensko trápia úplne iné problémy, ako osobné spory politikov. SLovensko trápia suchá, mnohým hrozí energetická chudoba v budúcom roku kvôli vysokým cenám plynu. Toto je potrebné riešiť. Je nezodpovedné a nepoctivé voči občanom Slovenska rozbíjať vládnu koalíciu v čase, kedy Slovensko prežíva najťažšie časy za posledné desaťročia - celosvetová inflácia, celoeurópska energetická kríza a vojna za našimi hranicami," uviedla Remišová. 

 

img

 

„Strana Za ľudí nie je súčasťou sporov, našim cieľom sú a vždy budú výsledky a napĺňanie sľubov, ktoré sme dali ľuďom pred voľbami. Zbaviť sa zodpovednosti a prestrieť červený koberec Smeru a jeho odchovancom je pre Slovensko katastrofou nielen v ekonomickej, ale aj v zahraničnopolitickej oblasti. Je našou povinnosťou spoločne plniť záväzky voči občanom, ktorých nezaujímajú osobné spory, ale to, čo pre Slovensko urobíme. V strane ZA ĽUDÍ tento záväzok plníme a očakávame to aj od všetkých partnerov koalície," skonštatovala ministerka. 

 

Prečítajte si aj: Remišová: „Fico je nebezpečný človek!"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona