Remišová, Naď, či Heger sa pred rokovaním vlády rozprávali s novinármi, Matovič nie

NETKY.SK • 24 Marec 2021, 08:19 • 2 min
Remišová, Naď, či Heger sa pred rokovaním vlády rozprávali s novinármi, Matovič nie

Pred rokovaním vlády sa na margo koaličnej krízy vyjadrilo niekoľko zainteresovaných.

slovakia

left justify in out

Naď novinárom tvrdí, že nepožadovali demisie  a nedávali žiadne ultimáta. "Tí jednotliví lídri ponúkli svoje funkcie, tak sme povedali, že tak ich položte a môžeme rokovať," povedal pred rokovaním vlády minister obrany Jaroslav Naď. Ďalej tvrdí, že Matovič si nekládol nové podmienkya iba vymenoval, kto všetko ponúkol funkcie. Podľa ministra  sa vláda udrží, či ako štvorkoalícia alebo trojkoalícia

 

"Nemám chuť podať demisiu, ale ak hovoríme o chuti, som z tohto stavu dosť znechutený a unavený," povedal  minister dopravy Andrej Doležal. 

 

"Je dôležité zachovať pokoj. Aby rokovania prebehli dobre, musia mať všetci aktéri priestor. Nepotrebujeme sa unáhliť, všetci chceme zabezpečiť správny chod štátu," odpovedal Eduard Heger na otázku, kedy bude premiérom. 

 

Čaká sa na rozhodnutie pána premiéra," povedala Veronika Remišová. "Z našej strany sme urobili všetko, čo sme mohli," povedala, a dodala, že "táto agónia" sa musí skončiť a celá situácia sa musí vyriešiť do budúcej parlamentnej schôdze.

 

Igor Matovič sa s novinármi nerozprával. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies