Remišová: „Fico je nebezpečný človek!"

NETKY.SK • 12 August 2022, 06:00 • 2 min
Remišová: „Fico je nebezpečný človek!"

BRATISLAVA - Predsedníčka strany Za ľudí a ministerka pre rozvoj a informatizáciu sa na sociálnej sieti vyjadrila k opozičným politikom.

slovakia

left justify in out

Zareagovala tak nielen na včerajšiu tlačovú konferenciu šéfa polície Štefana Hamrana, ale aj na obvinenia Roberta Fica, ktorý proti nej vystúpil s ostrým prejavom v Banskej Bystrici. Nazval ju neschopnou a nekompetentnou riadiť čokoľvek, tobôž ministerstvo. 

 

Urážky od ľudí ako Fico či Raši znamenajú, že mafia má u nás zavreté dvere. Robert Fico, aktuálne obvinený z toho, že s kumpánmi fungoval na Úrade vlády ako zločinecká skupina, rozpráva bludy o čerpaní eurofondov a o neschopnosti. Toto hovorí človek, za ktorého vlády kvôli obrovským škandálom a podvodom skrachoval jeden celý operačný program pre výskum a inovácie a musel sa zlúčiť s programom na betónovanie ciest. Kvôli tomu Slovensko nenávratne prišlo o 150 miliónov eur," napísala Remišová. 

 

Zo sveta: A je to tu. Táto krajina zakázala Rusom vstup!

 

img

 

„S kolegami ministrami pracujeme od začiatku s obrovským nasadením na tom, aby sme dobehli to, čo kvôli neschopnosti a korupcii vláda Smeru zanedbala a zbabrala, a aby sme eurofondy zachránili v čo najväčšej miere. Za rok 2021 sme mali najvyššie čerpanie eurofondov od roku 2014 (!), z posledného miesta sme poskočili o niekoľko priečok a pokrok dosahujú všetci ministri, ktorí riadia jednotlivé operačné programy," pokračovala ministerka. 

 

img

 

„Okrem toho, že je Robert Fico je pokrytec a klamár, je aj nebezpečný človek, ktorý by zo Slovenska chcel urobiť čiernu dieru Európy len preto, aby zachránil kožu sebe a svojim kamarátom ako Kaliňák či Bödör. Neustále útoky Fica, Pellegriniho či Rašiho znamenajú, že pred mafiou sme dobre zavreli dvere a financie, ktoré predtým tiekli oligarchom a zlodejom sa usilujeme využiť pre všetkých občanov. Útoky Smeru sú preto dobrým vysvedčením pre všetkých, ktorí to so Slovenskom myslia dobre," uzavrela ministerka. 

 

Ficovi i opozícii odkázala: „Uisťujem pánov zo Smeru a pripojených organizácií, že v tejto práci budeme pokračovať. Beriem vážne zodpovednosť a mandát, ktorý som dostala od občanov. A aj preto sa mafii u nás ustupovať nebude."

 

Z domova: Hamran: Fico dehonestuje políciu a rozvracia právny štát

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies