Remišová ako jediná na hlasovaní vlády nepodporila celoplošné testovanie

NETKY.SK • 18 Január 2021, 08:11 • 2 min
Remišová ako jediná na hlasovaní vlády nepodporila celoplošné testovanie

Predsedníčka strany Za ľudí,Veronika Remišová, uviedla že strana má na celoplošné testovanie iný názor. Remišová je jediná, ktorá na hlasovaní vlády nepodporila celoplošné testovanie. „Som rada, že sme presadili, aby starší ľudia a deti mali výnimky z testovania, keď chcú ísť na prechádzky von," napísala Remišová na sociálnej sieti.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Predsedníčka strany Za ľudí,Veronika Remišová, uviedla že strana má na celoplošné testovanie iný názor. Je podľa nich potrebné a účinné v najpostihnutejších regiónoch Slovenska, ktorých je z pohľadu súčasných výsledkov PCR testov 30 až 40.


Remišová je jediná, ktorá na hlasovaní vlády nepodporila celoplošné testovanie. Podľa nej však Nesúhlas neznamená politický spor.

 

img

 

„Som rada, že sme presadili, aby starší ľudia a deti mali výnimky z testovania, keď chcú ísť na prechádzky von," napísala Remišová na sociálnej sieti.


Vyjadrila, že za správny krok považuje zvýšenie kapacity na pravidelné antigénové testovanie v každom regióne, na ktorom pracuje ministerstvo zdravotníctva a samosprávy.

Vláda na nedeľňajšom zasadnutí rozhodla, že sa na Slovensku sa uskutoční celoplošné skríningové testovanie a to pod názvom „Zachráňme spoločne životy”.

Prebehne od pondelka 18. januára a  do utorka 26. januára. Zákaz vychádzania sa predlžuje do nedele 7. februára.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies