Remake snímky Zrodila sa hviezda uvedú do kín v roku 2018

NETKY.SK • 10 November 2016, 10:52 • 2 min
Remake snímky Zrodila sa hviezda uvedú do kín v roku 2018

BRATISLAVA - Zástupcovia americkej spoločnosti Warner Bros. oznámili, že remake filmového muzikálu Zrodila sa hviezda (1937) uvedú do kín 28. septembra 2018. Okrem toho potvrdili aj dátum premiéry snímky Everything, Everything, ktorú stanovili na 18. augusta 2017. Triler Rampage, v ktorom sa predstaví napríklad Dwayne Johnson, sa dostane do kín 20. apríla 2018.

slovakia

left justify in out

Spomínaný remake nakrúti Bradley Cooper, pričom pôjde o jeho režisérsky debut. Štyridsaťjedenročný rodák z Philadelphie sa podieľa aj na produkcii a scenári, s ktorým mu pomáha Will Fetters. Vo filme si okrem neho zahrá aj Lady Gaga.


Snímka Zrodila sa hviezda rozpráva o mladučkej Esther Blodgett, ktorá prichádza do Hollywoodu s vidinou úspechu a slávy. K tomu jej pomôže Norman Maine, ktorého hviezdnu kariéru zničil alkohol. Film získal Oscara v kategórii Najlepší pôvodný scenár a čestné ocenenie americkej Akadémie filmových umení a vied za kameru. Spoločnosť Warner Bros. pripravuje snímku už niekoľko rokov, pričom pôvodne ju mal režírovať Clint Eastwood a do hlavnej úlohy chceli obsadiť Beyoncé.


V minulosti už pritom vznikli dva remakey filmu. Prvý z roku 1954 priniesol Zlatý glóbus obom predstaviteľom hlavných úloh, Judy Garland a Jamesovi Masonovi. V ďalšom remakeu z roku 1976 si zahrali Barbra Streisand a Kris Kristofferson. Snímka získala päť Zlatých glóbusov. Skladba Evergreen zasa bodovala na Oscaroch v kategórii pôvodných filmových piesní.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona