Remake filmu Vrana začnú nakrúcať v marci 2016

NETKY.SK • 6 November 2015, 14:55 • 2 min
Remake filmu Vrana začnú nakrúcať v marci 2016

LOS ANGELES - Nakrúcanie remakeu akčného fantasy Vrana (1994) by malo začať v marci 2016. Informoval o tom portál TheWrap na základe informácií od zdroja blízkeho produkcii. Správy o plánovanom obnovení projektu pritom potvrdil aj režisér Corin Hardy pre magazín Entertainment Weekly.

slovakia

left justify in out

"Vrana bude. Urobím ju! Už sme na tom pracovali a než sa vyskytla tá situácia s Relativity, išlo to veľmi dobre. Je to niečo, z čoho som veľmi nadšený. Všetci čakáme, kedy znova začneme s prípravami," vyjadril sa. Produkcie sa podľa jeho slov ujme Ed Pressman, ktorý pracoval aj na predchádzajúcich snímkach o tajomnom pomstiteľovi, známom ako Vrana (1994, 1996, 2000 a 2005) ako aj na rovnomennom seriáli z rokov 1998 - 1999.

 

Film začali pripravovať už v lete tohto roku. Práce na ňom však pozastavili, keď spoločnosť Relativity Media, ktorá zastrešuje jeho výrobu, v júli vyhlásila bankrot. V tom čase tiež od projektu odišiel herec Jack Huston, známy ako Jack Kerouac z filmu Zbav sa svojich miláčikov (2013). Ten sa mal v novej verzii predstaviť ako hlavný hrdina Eric Draven. "Bolo to o zlom načasovaní. Je to ďalší nový začiatok. V podstate, vy nás sledujte a my budeme začiatkom roka znova makať," dodal Hardy.

 

Akčné fantasy Vrana je adaptáciou komiksových príbehov z dielne Jamesa O’Barra. Hlavného hrdinu Erica Dravena v snímke z roku 1994 stvárnil americký herec Brandon Lee, ktorý zomrel počas nakrúcania. Dravena a jeho priateľku v snímke brutálne zavraždia. Muža však po roku vrana, ktorá mala jeho dušu odniesť na druhý svet, vráti späť medzi živých a umožní mu pomstiť sa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies