Rekvizity a kostýmy z Twilight ságy pôjdu do dražby

NETKY.SK • 25 Október 2016, 15:05 • 2 min
Rekvizity a kostýmy z Twilight ságy pôjdu do dražby

NEW YORK - Spoločnosti Prop Store a Summit Entertainment budú v novembri dražiť viac ako 900 rekvizít a kostýmov z filmovej upírskej romantickej ságy Twilight (2008 - 2012).

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia a fanúšičky si tak môžu kúpiť napríklad zásnubný prsteň hlavnej hrdinky Belly Swan, kožený náramok Edwarda Cullena či motorku Jacoba Blacka. Odhadovaná predajná cena spomínaného šperku je tri až päťtisíc dolárov (v prepočte približne 2 754 až 4 590 eur), upírova ozdoba by sa mohla predať za dvetisíc až tritisíc dolárov (zhruba 1 836 až 2 754 eur) a motocykel by mohol podľa odhadov vyniesť až sedemtisíc dolárov (približne 6 426 eur). Aukcia sa bude konať v hollywoodskom TCL Chinese Theatre 19. a 20. novembra a záujemcovia si budú môcť rekvizity kúpiť osobne, telefonicky alebo cez internet. Celé podujatie budú tiež organizátori streamovať na internete.


"Twilight sága mala vždy vášnivú fanúšikovskú základňu. Vieme, že takéto unikátne kúsky si budú ľudia ceniť a strážiť, keďže sa fanúšikova a zberatelia stali dôveryhodnými opatrovateľmi týchto filmových pokladov," vyjadrila sa o podujatí Jenefer Brown zo spoločnosti Lionsgate, ktorá vlastní spomínanú Summit Entertainment. Priaznivci ságy sa okrem spomínaných rekvizít môžu tešiť aj na svadobné pozvánky Belly a Edwarda, kostýmy z bitky z posledného filmu Twilight sága: Úsvit - 2. časť (2012) alebo nábytok, ktorý v ságe použili tvorcovia. Vybrané kúsky z ponúkanej kolekcie organizátori predstavia počas výstavy, ktorá odštartuje v TCL deň pred začiatkom aukcie a bude trvať do spomínaného 20. novembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies