Rekordné šnúry PSG prestrihol Lyon, Luiz: Boli lepší, taký je futbal

NETKY.SK • 29 Február 2016, 13:56 • 2 min
Rekordné šnúry PSG prestrihol Lyon, Luiz: Boli lepší, taký je futbal

PARÍŽ - Každá séria má svoj koniec. Presvedčili sa o tom aj futbalisti Paríža Saint Germain, ktorí po takmer roku našli premožiteľa v domácej Ligue 1. Ani prehra 1:2 v Lyone však francúzskeho suveréna v boji o titul nemusí mrzieť, keďže desať kôl pred koncom vedie tabuľku s impozantným náskokom 23 bodov.

slovakia

left justify in out

Séria úradujúceho šampióna bez prehry sa v Ligue 1 zastavila na čísle 36, spoločne so súčtom domácich pohárových stretnutí sa dokonca vyšplhala na 46 duelov. Prestrihol ju až ambiciózny Lyon, ktorého za víťazstvom potiahli Maxwel Cornet a Sergi Darder. Na dvojgólovú stratu z prvého polčasu odpovedal po zmene strán už len brazílsky krídelník Lucas. "Odohrali sme neskutočný zápas po každej stránke. Pred ním sme si povedali, že teraz je ten pravý čas na to, aby sme ich zdolali. V záverečných desiatich minútach nás síce pritlačili, ale triumf sme udržali," povedal pre Sky Sports stredopoliar domácich Jordan Ferri.

 

Vrátane všetkých súťaží to bol 42. duel PSG v prebiehajúcej sezóne, no len druhá prehra. Úvodnú pripravil suverénovi Real Madrid ešte v novembrovom dueli Ligy majstrov (0:1). "Lyon hral lepšie, nezostáva mi nič iné, len mu pogratulovať k víťazstvu," uviedol stopér PSG David Luiz. "Nám to vôbec nešlo, ale taký je futbal."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona