Rekordmanka: Ženu priviezli na záchytku so 4,7 promile!

NETKY.SK • 23 Máj 2013, 16:04 • 2 min
Rekordmanka: Ženu priviezli na záchytku so 4,7 promile!

PRAHA - Strážnici v stredomoravskom meste Přerov robia často výjazdy k 40-ročnej žene, ktorú silne opitú prevážajú na záchytku.

slovakia

left justify in out

V stredu jej namerali rekordných takmer päť promile alkoholu v krvi. Tento týždeň skončila žena na záchytke už druhýkrát, strávila tam totiž aj predchádzajúcu noc. Uviedol to dnes český spravodajský portál Novinky.cz. Žena ležala na chodníku a nebola schopná hýbať sa. Je pravidelným klientom záchytky a väčšinou trvá niekoľko dní, kým sa tam vráti, uviedol zástupca riaditeľa Mestskej polície Přerov Miroslav Komínek.

 

V pondelok 20. mája ju strážnici na záchytku doviezli s 3,8 promile alkoholu v krvi. Deň po jej prepustení ju viezli na rovnaké miesto znova, tentoraz so 4,7 promile.

"V priemere máva žena okolo 3,5 promile, toto vyzerá na rekord," dodal Komínek. Lekár z urgentného príjmu olomouckej fakultnej nemocnice Vladislav Kutěje konštatoval, že pri štyroch promile ide už o ťažkú opitosť, prípady sú však podľa neho veľmi individuálne - každý má totiž odlišnú toleranciu na alkohol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies