Rekordérka Wambachová sa priznala, že užila kokaín

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 09:22 • 2 min
Rekordérka Wambachová sa priznala, že užila kokaín

PORTLAND - Bývalá americká futbalistka Abby Wambachová sa priznala, že v minulosti užila kokaín a fajčila marihuanu. Svoje drogové tajomstvá odhalila na súde po tom, ako ju cez víkend zatkli na šoférovanie automobilu pod vplyvom alkoholu.

slovakia

left justify in out

Wambachová ukončila úspešnú profesionálnu kariéru vlani v decembri. Do futbalového dôchodku odišla ako najúspešnejšia strelkyňa histórie, keď v medzištátnych dueloch nastrieľala 184 gólov, čo je rekord v ženskom i mužskom futbale.

 

Cez víkend si však nedala pozor a za volant si sadla intoxikovaná. Policajti ju zastavili a následne zatkli po tom, ako veľkou rýchlosťou prešla cez križovatku na červenú. Vo výpovedi pred súdom uviedla, že ako 25-ročná niekoľkokrát fajčila marihuana a raz vyskúšala aj kokaín. Za svoje správanie sa ospravedlnila. "Mrzí ma, že som sklamala blízkych ľudí i fanúšikov. Za svoje činy prijímam plnú zodpovednosť," napísala na Facebooku.

 

V súčasnosti 35-ročná Wambachová má vo svojej zbierke má aj titul majsterky sveta a dve zlaté olympijské medaily.

 

Mužský rekord drží Iránčan Ali Daei, ktorý v 149 dueloch zaznamenal 109 gólov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies