Rekordér Bieber: Na Twitteri má 40 miliónov nasledovníkov

NETKY.SK • 6 Jún 2013, 12:27 • 2 min
Rekordér Bieber: Na Twitteri má 40 miliónov nasledovníkov

LOS ANGELES - Kanadský spevák Justin Bieber sa stal prvým človekom, ktorý má na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter 40 miliónov nasledovníkov. Prostredníctvom svojho konta sa im poďakoval za priazeň.

slovakia

left justify in out

"Štyridsať miliónov belieberov. Ďakujem vám, ľúbim vás a som vďačný," napísal. Tiež zverejnil screenshot zo septembra 2009, keď mal na Twitteri len 40 nasledovníkov. "Včera som mal len dvoch nasledovníkov a dnes už 40! Ďakujem vám," uviedol vtedy. Bieberovou najväčšou konkurenciou je Lady Gaga, ktorú na Twitteri sleduje takmer 38 miliónov ľudí. Nasledujú Katy Perry, Barack Obama, Rihanna a Taylor Swift. Minulý mesiac však portál Socialbreakers zisťoval, koľko nasledovníkov je falošných, pričom pri Bieberovi to bola až polovica.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a najnovšiu štúdiovú nahrávku Believe (2012). Na tomto albume je dovedna trinásť skladieb vrátane singlov Boyfriend, As Long As You Love Me, Beauty And A Beat, Right Here a All Around The World. Bieber, ktorého najväčším hitom je skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, tri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. Zviditeľnil sa aj vzťahom so speváčkou a herečkou Selenou Gomez, pričom v ostatnej dobe sa viackrát rozišli a dali znovu dohromady.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies