Rekonvalescent Murray už s raketou v ruke, trénuje na Floride

NETKY.SK • 20 November 2013, 16:18 • 2 min
Rekonvalescent Murray už s raketou v ruke, trénuje na Floride

KEY BISCAYNE - Britský tenisový rekonvalescent po septembrovej operácii chrbta Andy Murray sa už pripravuje na návrat aj s raketou v ruke po doterajšom rekondičnom všeobecnom tréningu, na ktorý prevažne využíval stredisko Cobham londýnskeho futbalového klubu FC Chelsea.

slovakia

left justify in out

Zverenec Ivana Lendla zverejnil prostredníctvom Facebooku fotografiu z tréningu v areáli Crandon Park v lokalite Key Biscayne na americkej Floride. "Slnko svieti, som nazad na kurte, dnes je dobrý deň," skonštatoval 26-ročný úradujúci wimbledonský šampión.

Rodák zo škótskeho Dunblane Murray pritom v októbri nevylúčil oželenie januára na južnej pologuli, ak nebude mať pocit, že už je konkurencieschopný. Olympijský víťaz z Londýna 2012 naposledy súťažne hral v polovici septembra v Davisovom pohári na antuke v Umagu proti Chorvátom.

Murray figuruje medzi aktérmi exhibičného podujatia Mubadala World Tennis Championship, ktoré sa uskutoční 26. - 28. decembra na tvrdom povrchu v areáli Zayed Sports City v Abú Zabí v Spojených arabských emirátoch. Hneď v prvý deň nastúpi na štvrťfinálové 1. kolo proti Francúzovi Jo-Wilfried Tsongovi, a to o možnosť vyzvať v semifinále Srba Novaka Djokoviča.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona