Rekonvalescent Falcao nechýba v nominácii Kolumbie

NETKY.SK • 14 Máj 2014, 09:36 • 2 min
Rekonvalescent Falcao nechýba v nominácii Kolumbie

BOGOTA - Útočník Radamel Falcao, ktorý sa zotavuje po zranení väzov v ľavom kolene, nechýba v širšej nominácii Kolumbie na futbalové majstrovstvá sveta 2014 do Brazílie.

slovakia

left justify in out

Argentínsky tréner José Pékerman vôbec nepochybuje o tom, že by sa ofenzívna opora mužstva z AS Monaco nestihla dať do začiatku šampionátu zdravotne do poriadku. Falcao sa zranil koncom januára a prvotné prognózy hovorili aj o absencii na záverečnom turnaji MS. Rekonvalescencia však prebieha rýchlejšie, ako sa čakalo. Falcao strelil v kvalifikácii deväť gólov v trinástich zápasoch. Lídrom kolumbijskej defenzívy bude už 38-ročný Mario Yepes z Atalanty Bergamo.

Kolumbia odohrá prvý duel na šampionáte 14. júna proti Grécku. 


Širšia nominácia Kolumbie na futbalové MS 2014: 


Brankári: Faryd Mondragón (Deportivo Cali), David Ospina (Nice/Fr.), Camilo Vargas (Independiente Santa Fé) 


Obrancovia: Santiago Arias (PSV Eindhoven/Hol.), Pablo Armero (West Ham United/Angl.), Eder Álvarez Balanta (River Plate/Arg.), Aquivaldo Mosquera (América/Mex.), Amaranto Perea (Cruz Azul/Mex.), Carlos Valdés (San Lorenzo/Arg.), Mario Yepes (Atalanta Bergamo/Tal.), Cristian Zapata (AC Miláno/Tal.), Camilo Zúňiga (Neapol/Tal.) 


Stredopoliari: Abel Aguilar (Toulouse/Fr.), Juan Cuadrado (Fiorentina/Tal.), Fredy Guarín (Inter Miláno/Tal.), Víctor Ibarbo (Cagliari/Tal.), Alex Mejía (Atlético Nacional), Juan Fernando Quintero (Porto/Portug.), Aldo Ramírez (Morelia/Mex.), James Rodríguez (AS Monaco/Fr.), Carlos Sánchez Moreno (Elche/Šp.), Elkín Soto (Mainz/Nem.), Macnelly Torres (Al-Šabab/S. Arábia), Edwin Valencia (Fluminense/Braz.) 


Útočníci: Carlos Bacca (FC Sevilla/Šp.), Radamel Falcao (AS Monaco/Fr.), Teófilo Gutiérrez (River Plate/Arg.), Jackson Martínez (Porto/Šp.), Luis Muriel (Udinese/Tal.), Adrián Ramos (Hertha Berlín/Nem.) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies