Rekonštrukcia prípadu: Takto Kramný vraždil v Egypte

NETKY.SK • 8 Január 2016, 11:44 • 2 min
Rekonštrukcia prípadu: Takto Kramný vraždil v Egypte

OSTRAVA - Krajský súd v Ostrave včera odsúdil Petra Kramného na trest 28 rokov väzenia so zvýšeným strážením za vraždu svojej manželky a dcéry v Egypte. Súd prišiel k záveru a podarilo sa mu vysvetliť, ako vraždil. Kompletnú rekonštrukciu priniesla TV Nova.

slovakia

left justify in out

V hotelovej izbe, kde rodina Kramných strávila dovolenku bola v osudový okamih Kramného manželka aj dcéra, ktoré spali na jednej posteli. Podľa súdu vraždu plánoval a na túto príležitosť čakal. 

 

Súd jednoznačne dokázal, že obete boli zavraždené elektrickým prúdom. Elektrika bola v miestnosti zavedená v nočnom stolíku vedľa postele. Priamo na stole bola elektrická zásuvka a vypínač osvetlenia. Vrchná doska stolu sa dala ľahko zložiť dolu a tak sa mohol Kramný ľahko dostať ku káblom. Podľa rozsudku pripojil k elektrine kábel, ako napríklad kábel na nabíjací strojček na holenie, alebo na mobil. Na to stačilo Kramnému len pár minút. Kontakty na druhej strane boli zbavené izolácie, ktoré priložil na telo obetiam. To spôsobilo zastavenie srdca a okamžitú smrť. Potom mal Kramný niekoľko hodín čas, aby oznámil smrť a zbavil sa vražedného premetu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona