Rekonštrukcia Bernolákovej ulice v Poprade bude hotová do polovice augusta

NETKY.SK • 21 Júl 2016, 08:53 • 2 min
Rekonštrukcia Bernolákovej ulice v Poprade bude hotová do polovice augusta

POPRAD – V Poprade pokračuje komplexná rekonštrukcia Bernolákovej ulice, ktorá smeruje od vyústenia z parkoviska za hotelom Poprad až po Alžbetinu ulicu. Samospráva avizovala, že stavebné práce budú ukončené do polovice augusta.

slovakia

left justify in out

„Celková dĺžka rekonštruovaného úseku je 114,57 m. Niekdajšie pozdĺžne státie bude nahradené šikmým pod uhlom 45°. Týmto riešením sa zabezpečí možnosť parkovania pre 20 osobných vozidiel, čím sa zvýši kapacita v porovnaní s pozdĺžnym státím o šesť vozidiel,“ uviedol komunikačný manažér mesta Poprad Marián Galajda. Zároveň doplnil, že jednosmerný pruh komunikácie bude živičný a parkovací pruh bude z drenážnej dlažby. Obojstranné chodníky budú zo zámkovej dlažby.

 

S rekonštrukciou ulice sa začalo ešte v polovici mája a samospráva na tento zámer vyčlenila takmer 94.000 eur. Zhotoviteľom diela je popradská spoločnosť C.I.P.A., s.r.o.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies