Reina sa vracia do Liverpoolu, kým sa nevyrieši situácia

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 10:41 • 2 min
Reina sa vracia do Liverpoolu, kým sa nevyrieši situácia

CURITIBA - Brankár španielskej futbalovej reprezentácie Pepe Reina sa pred nadchádzajúcou sezónou vráti do FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

Pobudne tam minimálne dovtedy, kým sa nenájde riešenie ohľadom jeho pôsobiska. Reina chytal v uplynulom ročníku za SSC Neapol, kam odišiel po príchode Belgičana Simona Mignoleta, ktorý sa stal jednotkou pre trénera Liverpoolčanov Brendona Rodgersa.

 

Tridsaťjedenročný Španiel teraz čaká na rozhodnutie Neapolčanov, či si ho budú chcieť udržať. "Musím sa vrátiť, ešte mám na dva roky kontrakt s FC Liverpool," poznamenal Reina, ktorý nevylúčil ani prípadný prestup: "Uvidíme, čo sa udeje." 

 

Neapol, kde bol spoluhráčom slovenského stredopoliara Mareka Hamšíka, aj jeho zásluhou obsadil v Serie A 3. miesto, vďaka čomu sa kvalifikoval do Ligy majstrov, navyše triumfoval v Talianskom pohári. Reina odchytal v najvyššej talianskej súťaži 30 stretnutí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies