Reina: Liverpool ma poslal do Neapola bez môjho vedomia

NETKY.SK • 29 Júl 2013, 14:00 • 2 min
Reina: Liverpool ma poslal do Neapola bez môjho vedomia

LONDÝN - Španielsky futbalový brankár Pepe Reina vyjadril sklamanie z prístupu vedenia anglického klubu FC Liverpool v súvislosti s hráčovým ročným hosťovaním v talianskom SSC Neapol.

slovakia

left justify in out

Podľa vyhlásení 30-ročného reprezentanta "La Furia Roja" sa Liverpoolčania najskôr dohodli s klubom slovenského reprezentačného stredopoliara Mareka Hamšíka a následne Reinu postavili pred "hotovú vec". "Ak mi je niečo ľúto, je to spôsob, akým som opustil Liverpool. Myslím si, že sklamanie je prirodzený pocit, ak vezmeme do úvahy, že klubové vedenie súhlasilo s prestupom do Neapola bez toho, aby ma o tom predtým informovali," povedal Reina pre svoju oficiálnu stránku. "Myslím si, že som si zaslúžil trochu lepší prístup, i keď rozumiem, že vo futbale sa musia robiť aj ťažké rozhodnutia," uviedol španielsky brankár pre web pepereina25.com.

Reina sa vyjadril aj k medializovanému záujmu FC Barcelona o jeho služby. "Povedal som trénerovi Brendanovi Rodgersovi, že chcem hrať za Liverpool. Pôsobenie v Barcelone, ak by prišla ponuka, by som vnímal ako príležitosť vrátiť sa domov. Vzhľadom na to, že konkrétna ponuka sa neobjavila, chcel som bojovať o svoje miesto v Liverpoole. Bol som prekvapený zo stanoviska vedenia, že moje hosťovanie v Neapole je v záujme klubu," vyhlásil Reina a dodal: "I keď nebolo mojím rozhodnutím opustiť Anglicko, rešpektujem to rovnako ako všetky rozhodnutia Liverpoolu voči mojej osobe. Teším sa na spoluprácu s Rafaelom Benítezom, ktorého považujem za najlepšieho trénera, ktorý ma viedol." 

Pepe Reina by v nasledujúcom ročníku len kryl chrbát novej akvizícii LFC Simonovi Mignoletovi. V Neapole bude Španiel pôsobiť pod taktovkou krajana Rafaela Beníteza, ktorý ho v minulosti viedol aj v Liverpoole. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona