Registrácia pri elektronickom podávaní dokumentov sa zjednoduší

NETKY.SK • 2 Október 2014, 17:48 • 2 min
Registrácia pri elektronickom podávaní dokumentov sa zjednoduší

BRATISLAVA - Občania, ktorí majú zaručený elektronický podpis, nemusia už kvôli registrácii na elektronickú komunikáciu chodiť na daňový či colný úrad.

slovakia

left justify in out

Finančná správa totiž od začiatku októbra na svojom portáli zaviedla novú funkciu k registrácii daňového subjektu prostredníctvom podpisového certifikátu zaručeným elektronickým podpisom pre nových používateľov. Informovala o tom hovorkyňa finančnej správy Patrícia Macíková.

 

Zavedením tejto funkcie sa podľa Macíkovej zjednodušil proces registrácie daňovníka pri elektronickom podávaní dokumentov. "Registrácia používateľa začína vyplnením registračného formulára. Po potvrdení registrácie môže občan či podnikateľ ihneď využívať elektronické odosielanie dokumentov. Finančná správa taktiež spustila anglickú verziu portálu, ktorá zjednoduší prístup k informáciám pre zahraničných daňovníkov," dodala hovorkyňa finančnej správy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies