Registrácia na podujatia s pápežom sa pre nezaočkovaných skončila

NETKY.SK • 10 September 2021, 08:40 • 2 min
Registrácia na podujatia s pápežom sa pre nezaočkovaných skončila

BRATISLAVA - Očkovaní návštevníci majú čas registrovať sa do nedele do polnoci.

slovakia

left justify in out

Registrácia na podujatia s pápežom Františkom pre nezaočkované osoby v režime OTP (očkovaný, testovaný, prekonal ochorenie COVID-19) bola vo štvrtok (9. septembra) ukončená.

 

Dôvodom je prekročenie kapacít podujatí z pohľadu epidemických opatrení. Registrácia na podujatia s pápežom Františkom pre plne zaočkované osoby bude ukončená o polnoci v nedeľu (12. septembra). Informovala o tom Konferencia biskupov Slovenska (KBS).

Pre návštevníkov v režime OTP budú na podujatiach v Prešove, Košiciach a v Šaštíne vytvorené vlastné sektory s vlastnými vstupmi.

 

„Každý zaregistrovaný účastník do OTP sektoru dostane e-mailom vstupenku s QR-kódom, ktorú si musí vytlačiť a priniesť na podujatie. Pri vstupe do sektoru OTP sa návštevníci preukážu vstupenkou, dokladom totožnosti a negatívnym testom alebo potvrdením o prekonaní ochorenia COVID-19 v ostatných 180 dňoch,“ uvádza KBS.

 

Ak by chcel niekto očkovaný zo svojho sektoru prejsť do sektoru OTP, musí použiť podľa KBS jedine platný EU Digital COVID certifikát s QR kódom.

Pápež František navštívi Slovensko od nedele (12. septembra) do stredy (15. septembra). Počas svojej návštevy bude v Bratislave, Prešove,  Košiciach a v Šaštíne.


Prečítajte si tiež: Zahraničné médiá porovnávajú návštevu pápeža u nás a v Maďarsku. Ako sme dopadli?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies