RegioJet zavádza medzi Novým Mestom nad Váhom a Žilinou náhradnú dopravu

NETKY.SK • 14 Máj 2016, 15:59 • 2 min
RegioJet zavádza medzi Novým Mestom nad Váhom a Žilinou náhradnú dopravu

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM/ŽILINA - Súkromný železničný prepravca RegioJet zavádza v úseku Nové Mesto nad Váhom - Žilina a späť takzvaný most náhradnej autobusovej dopravy.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je úplné zastavenie železničnej dopravy v úseku dotknutom ranným vykoľajením osobného vlaku neďaleko Trenčína. Pri vykoľajení došlo k značnému poškodeniu trate.

 

"Cestujúcich zo žltých expresov RegioJet na trase Bratislava - Košice odvezú medzi Novým Mestom nad Váhom a Žilinou a späť špeciálne autobusy náhradnej autobusovej dopravy. Zastavovať budú aj pri železničných staniciach v Trenčíne a Považskej Bystrici," informoval TASR tlačový hovorca spoločnosti Aleš Ondrůj. Ako ďalej uviedol, tento stav platí až do odvolania. "Pri všetkých dnešných spojoch v oboch smeroch medzi Bratislavou a Košicami treba až do ukončenia dennej premávky rátať s meškaním," doplnil.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies