RegioJet už druhýkrát v tomto roku zdvihol ceny

NETKY.SK • 25 August 2016, 13:24 • 2 min
RegioJet už druhýkrát v tomto roku zdvihol ceny

BRATISLAVA - Ľudové deväťeurové ceny RegioJetu na trase z Bratislavy do Košíc sa skončia. Za lístok na žltý expres si odvčera (24.8.) cestujúci priplatia o viac ako tri eurá.

slovakia

left justify in out

"Žlté vlaky druhýkrát v roku zdražia lístky,“ informuje denník Hospodárske noviny. "Viem, že akákoľvek zmena cien nie je pre zákazníkov priaznivou správou, veríme však, že naše dôvody pochopia," obhajoval zmenu cenovej politiky majiteľ spoločnosti Radim Jančura a dodal, že RegioJet je na Slovensku v strate kvôli bezplatným vlakom, ktoré dotuje štát.

 

RegioJet zdražuje už druhýkrát v tomto roku. Prvýkrát prišlo zdražovanie v marci, teraz prichádza ďalšie. Cestujúci tak v najlacnejšej triede zaplatia za lístok 12 eur a 10 centov. Stále je to však lacnejšie ako cestovanie v štátnom rýchliku. Ide však o cenu mimo špičky, v tej stojí cesta štátnym vlakom cca 19 eur a RegioJetom 21,50 eur.

 

RegioJet však zlacnel dopravu vo vyšších triedach o takmer tri eurá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies