RegioJet upravil na piatok trasu linky z Bratislavy do Viedne

NETKY.SK • 14 September 2016, 17:33 • 2 min
RegioJet upravil na piatok trasu linky z Bratislavy do Viedne

BRATISLAVA - RegioJet upraví v súvislosti s dopravnými obmedzeniami počas Summitu EÚ v Bratislave prevádzku autobusovej linky na trase Bratislava - Viedeň a späť. Autobusy RegioJet počas piatku 16. septembra nebudú zachádzať na zastávky Most SNP a Einsteinova. Cestujúci si do zastávok a z nich ani nemôžu kúpiť cestovný lístok. Informoval o tom tlačový hovorca RegioJet Aleš Ondrůj.

slovakia

left justify in out

Cestujúcim, ktorí si už na tieto zastávky lístky kúpili, umožnia nástup a výstup na zastávke Bratislava AS Mlynské Nivy. Ak by klienti presun na zastávku nezvládali, ponúkne im RegioJet možnosť bezplatne prerezervovať lístok na iný čas. Predajné miesto RegioJet na zastávke Most SNP bude otvorené a bude klientom podávať informácie o zmene a o tom, ako sa dostať na AS Mlynské Nivy. RegioJet súčasne informoval cestujúcich SMS správou.


V piatok 16. septembra sa na Bratislavskom hrade koná summit 27 štátov Európskej únie bez Veľkej Británie. Lídri sa stretnú po tom, čo v júni občania Británie v referende zahlasovali za odchod z európskeho klubu. Budú diskutovať o tom, ako má Európska únia po odchode ostrovov vyzerať. Premiérov a prezidentov čaká dopoludnia diskusia na Bratislavskom hrade, naobedujú sa na lodi plávajúcej smerom k Danubiane a neskôr sa vrátia opäť na Hrad. Summit by sa mal končiť v podvečerných hodinách. Hlavy vlád a štátov neočakávajú zásadné a záväzné závery, sú však za naštartovanie diskusie.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona