RegioJet spúšťa novú autobusovú linku Viedeň - Budapešť

NETKY.SK • 3 Január 2018, 12:02 • 2 min
RegioJet spúšťa novú autobusovú linku Viedeň - Budapešť

BRATISLAVA - Súkromný dopravca RegioJet spustí vo štvrtok 4. januára novú autobusovú linku na trase medzi Viedňou a Budapešťou.

slovakia

left justify in out

Autobusy budú premávať šesťkrát denne v každom smere. "Denne ponúknu kapacitu takmer 800 miest," priblížil hovorca spoločnosti Aleš Ondrůj.

 

Dopravca sa rozhodol rozširovať ponuku spojov na trasách v ďalších európskych krajinách, teda mimo Slovenska a Českej republiky. "Linka z Viedne do Budapešti je prvou lastovičkou. Nasledovať by malo rozšírenie našich spojov na území Nemecka," avizovala riaditeľka autobusovej dopravy v spoločnosti Marcela Hamříková.

 

V rámci novej linky Viedeň - Budapešť budú autobusy dopravcu vo Viedni vychádzať z autobusového stanovišťa Wien Stadion Center a v Budapešti spred železničnej stanice Budapest Kelenföld. Linku bude dopravca prevádzkovať s linkou Bratislava – Viedeň.

 

RegioJet popri autobusových linkách spustil od 10. decembra 2017 aj novú vlakovú linku na trase Praha – Brno – Břeclav – Viedeň. "Vďaka novým linkám do Viedne očakávame nárast počtu cestujúcich v roku 2018 o viac ako 30 %," dodal majiteľ spoločnosti Radim Jančura.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies