RegioJet spojí vlakmi Bratislavu s Prahou dvakrát denne

NETKY.SK • 30 November 2016, 15:35 • 2 min
RegioJet spojí vlakmi Bratislavu s Prahou dvakrát denne

BRATISLAVA - Český súkromný dopravca RegioJet spojí dvakrát denne vlakmi Bratislavu s Brnom a Prahou. Dopravca dnes totiž podľa hovorcu Aleša Ondrůja dostal oficiálny list od českého správcu železničnej infraštruktúry - Správy železničnej dopravnej cesty, v ktorej mu potvrdil cestovný poriadok spojov na tejto trase.

slovakia

left justify in out

Vlaky RegioJet začnú na tejto trase jazdiť od pravidelnej úpravy cestovných poriadkov, ktorá nastane 11. decembra. Z Bratislavy budú spoje odchádzať skoro ráno a poobede. Prvý spoj pôjde z hlavnej stanice každý deň o 5.45 h a do Prahy príde o 9.42 h. "Jazdná doba bude 3 hodiny a 57 minút. Vlak bude okrem toho zastavovať aj v Kútoch, Břeclavi, Českej Třebovej a v Ústí nad Orlicí," priblížil Ondrůj.

 

Druhý vlak bude vychádzať z Bratislavy o 15.10 h a do Prahy príde o 19.42 h. Zastavovať bude aj v Kútoch a v Břeclavi. V opačnom smere z Prahy do Bratislavy bude ranný spoj odchádzať o 7.15 h s príchodom do slovenského hlavného mesta o 11.12 h. Druhý spoj bude z Prahy vychádzať o 15.19 h a do Bratislavy príde večer o 19.12 h.

 

Okrem spojov medzi Bratislavou a Prahou spustí RegioJet aj vlakovú linku z Prahy cez Brno a Břeclav na Hodonísko a do Starého Města pri Uherskom Hradišti. Premávať bude jedenkrát denne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies