RegioJet prepravil za polrok v autobusoch do Viedne 160.000 ľudí

NETKY.SK • 4 Jún 2016, 15:08 • 2 min
RegioJet prepravil za polrok v autobusoch do Viedne 160.000 ľudí

BRATISLAVA - Súkromný dopravca RegioJet prepravil za prvých šesť mesiacov prevádzky autobusovej linky z Bratislavy do Viedne na tejto trase takmer 160.000 cestujúcich.

slovakia

left justify in out

S blížiacim sa príchodom letnej sezóny sa zároveň dopravca pripravuje aj na zvýšený nápor cestujúcich. "V prípade zvýšeného záujmu cestujúcich, sme pripravení zaviesť ďalšie nové spoje, aby sme prepravili všetkých záujemcov," avizovala riaditeľka autobusovej dopravy spoločnosti RegioJet Ivana Kašická. Aktuálne býva podľa jej slov najväčší záujem ľudí počas sobôt, kedy cestujú stovky Bratislavčanov za nákupmi do Viedne.

 

Dopravca súčasne podľa hovorcu Aleša Ondrůja pripravuje aj koncept na zavedenie nových autobusových liniek, ktoré by nadväzovali na jeho vlakové trasy. Nové linky v prvej vlne zvažuje najmä na východnom Slovensku, kde majú o ne cestujúci najväčší záujem. "Vyplynulo to z tohtoročnej internetovej ankety, ktorú sme zorganizovali medzi cestujúcimi," dodal Ondrůj.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies