RegioJet chce v budúcom roku rozšíriť autobusovú dopravu na Slovensku

NETKY.SK • 18 December 2015, 12:23 • 2 min
RegioJet chce v budúcom roku rozšíriť autobusovú dopravu na Slovensku

BRATISLAVA - Súkromný dopravca RegioJet by chcel v budúcom roku rozšíriť svoju autobusovú dopravu na Slovensku. V súčasnosti tak pripravuje zoznam autobusových trás, na ktoré by v roku 2016 vstúpil. O tipy žiada aj cestujúcu verejnosť, ktorá môže dopravcovi poradiť, kde by si autobusy najviac priala.

slovakia

left justify in out

"Chceli by sme nové linky otvoriť čo najskôr, ako to len pôjde," priblížil pre TASR hovorca spoločnosti Aleš Ondrůj. Ľudia môžu svoje tipy posielať na mailovú adresu riaditel@regiojet.sk.

 

"Hlasovanie vyhodnotíme, pričom výsledky z neho zohľadníme pri plánovaní a otváraní ďalších nových autobusových liniek," dodal majiteľ spoločnosti Radim Jančura.

 

Už v súčasnosti prišlo dopravcovi podľa Ondrůja viac ako 100 tipov. Spoločnosť pritom podobný postup zvolila v minulosti aj v Českej republike a vzišli z toho štyri nové vnútroštátne a dve medzinárodné autobusové linky.

 

RegioJet na Slovensku uvažuje o možnom otvorení troch druhov liniek. Prvými sú klasické diaľkové vnútroštátne spoje, podobné autobusom jazdiacim z Bratislavy cez Nitru do Banskej Bystrice. Druhými sú nadväzujúce autobusové linky na už existujúce spoje dopravcu a treťou sú medzinárodné linky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies