RegioJet chce prijať 30 nových stevardov a vlakvedúcich

NETKY.SK • 29 September 2018, 11:04 • 2 min
RegioJet chce prijať 30 nových stevardov a vlakvedúcich

BRATIISLAVA - Súkromný dopravca RegioJet chce prijať 30 nových vlakových stevardov, a tiež vlakvedúcich. Podľa koordinátora PR a komunikácie spoločnosti Martina Žarnovického totiž dopravca pred mesiacom spustil z Bratislavy do Prahy nové vlakové spoje.

slovakia

left justify in out

Zároveň plánuje kúpiť aj ďalšie vozne, ktoré by mali spoje do Bratislavy kapacitne posilniť.

 

Spoločnosť chce preto prijať aj nový personál, ktorý by sa staral o obsluhu cestujúcich. "Okrem plného úväzku hľadá RegioJet nových zamestnancov aj na polovičný úväzok a brigádu," opísal Žarnovický. Pracovať sa dá podľa jeho slov aj popri strednej či vysokej škole, podmienkou je dosiahnutie veku 18 rokov.

 

Spoločnosť tak 4. októbra organizuje na bratislavskej hlavnej stanici deň otvorených dverí, ktorého súčasťou bude aj nábor nových zamestnancov. RegioJet hľadá tiež stevardov a šoférov aj do svojich autobusov a zároveň prijíma nových predajcov lístkov na bratislavskú hlavnú stanicu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies