Regina Spektor zverejnila videoklip k piesni Bleeding Heart

NETKY.SK • 23 November 2016, 14:14 • 2 min
Regina Spektor zverejnila videoklip k piesni Bleeding Heart

NEW YORK - Americká speváčka a klaviristka Regina Spektor zverejnila videoklip k piesni Bleeding Heart. V novinke sa objavili aj fotografie a krátke filmy z interpretkinho detstva v niekdajšom Sovietskom zväze, o ktoré sa postaral jej otec.

slovakia

left justify in out

"Keď sa teraz pozerám na každý zachytený moment, som šťastná. Zabralo to veľa práce a trpezlivosti, väčšina fotografií vznikla v jeho fotokomore," vyjadrila sa rodáčka z Moskvy pre združenie amerických rozhlasových staníc National Public Radio (NPR).


Zábery zo súčasnosti, na ktorých sa podieľal aj ilustrátor Chris Tucci, nakrúcali v štúdiu s pomocou zeleného plátna. Pod réžiu sa podpísal speváčkin manžel Jack Dishel. "Som šťastná, že môžem mať videoklip, v ktorom je toľko osobných momentov z môjho života," doplnila 36-ročná hudobníčka.

 


Pieseň Bleeding Heart sa nachádza na albume Remember Us to Life, ktorý interpretka uviedla na trh tento rok v septembri. Nahrávka obsahuje aj single Small Bills, Black and White a Older and Taller.
Regina Spektor ako deväťročná s rodinou emigrovala do USA. Už vtedy vedela hrať na klavír, v čom pokračovala na Manhattan School of Music a následne úspešne dokončila hudobné konzervatórium na Purchase College v New Yorku. V jej tvorbe sa objavuje vplyv folku, punku, rocku, hip-hopu či džezu.

 

Pri spievaní sa nebojí experimentovať s rôznymi hlasovými technikami. Na konte má nahrávky 11:11 (2001), Songs (2002), Soviet Kitsch (2004), Begin to Hope (2006), Far (2009), What We Saw from the Cheap Seats (2012) a spomínanú novinku Remember Us to Life (2016). Je tiež autorkou piesne You've Got Time, ktorá je úvodnou skladbou seriálu Orange Is the New Black (2013). Nahrávka hudobníčke vyniesla nomináciu na Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona