Regina Ovesny-Straka vo vedení Kooperativy končí

NETKY.SK • 16 December 2015, 13:12 • 2 min
Regina Ovesny-Straka vo vedení Kooperativy končí

BRATISLAVA - Kooperativa poisťovňa, a.s. Vienna Insurance Group (VIG) vstúpi do roka 2016 s novým vedením.

slovakia

left justify in out

Post predsedníčky predstavenstva a generálnej riaditeľky opustí Regina Ovesny-Straka, ktorá podľa informácii zverejnených poisťovňou k 31. decembru 2015 skladá všetky funkcie v rámci spoločnosti. Na poste člena predstavenstva spoločnosti Kooperativa končí aj Erik Nikmon.


Dozorná rada s účinnosťou k 1. januáru 2016 tak do funkcie generálneho riaditeľa a predsedu predstavenstva vymenovala Vladimíra Bakeša, ktorý je aktuálne generálnym riaditeľom a predsedom predstavenstva spoločnosti Komunálna poisťovňa, a.s. VIG. Od začiatku budúceho roka bude Bakeš pôsobiť ako generálny riaditeľ a predseda predstavenstva oboch spoločností.


Vienna Insurance Group patrí k vedúcim špecialistom na poistenie v Rakúsku, ako aj v strednej a východnej Európe. V skupine je približne 50 spoločností v 25 krajinách. Na Slovensku pôsobia poisťovňa Kooperativa, Komunálna poisťovňa a Poisťovňa Slovenskej sporiteľne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies