Reggieho Millera spoločne s ďalšími uvedú do Siene slávy

NETKY.SK • 7 September 2012, 07:02 • 2 min
Reggieho Millera spoločne s ďalšími uvedú do Siene slávy

Reggieho Millera spoločne s ďalšími uvedú do Siene slávy - Ostatné športy Reggie Miller mieri do basketbalovej Siene slávy NBA. Bývalého hráča Indiany Pacers uvedú do prestížnej spoločnosti v piatok spoločne s najčastejšie vyhrávajúcim trénerom v histórii

slovakia

left justify in out

imgReggie Miller mieri do basketbalovej Siene slávy NBA. Bývalého hráča Indiany Pacers uvedú do prestížnej spoločnosti v piatok spoločne s najčastejšie vyhrávajúcim trénerom v histórii zámorskej NBA Donom Nelsonom a spoluzakladateľom športovej značky Nike Philom Knightom. Miller v Sieni slávy doplní svoju sestru Cheryl.
      Okrem nich sa pocty dostane aj trojnásobnému univerzitnému hráčovi roka Ralphovi Sampsonovi a Jamaalo Wilkesovi, ktorý získal dva univerzitné tituly a ďalšie štyri pridal v NBA. 
      Ďalšími ocenenými budú bývalá trénerka Sovietskeho zväzu Lidia Alexeevová, sedemnásobný účastník exhibície All Star Chet Walker, cely tím All American Redheads - známy ako ženský Harlem Globetrotters, dvojnásobná olympijská víťazka Katrina McClainová, prvý hráč tmavej pleti v olympijskom tíme USA a v exhibícii All Star Don Barksdale, dvojnásobný najužitočnejší hráč NBA Mel Daniels a dlhoročný univerzitný rozhodca Hank Nichols.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies