Reese Witherspoon žaluje spoločnosť predávajúcu šperky!

NETKY.SK • 21 Jún 2013, 10:30 • 2 min
Reese Witherspoon žaluje spoločnosť predávajúcu šperky!

LOS ANGELES - Americká herečka Reese Witherspoon zažalovala predstaviteľov spoločnosti Marketing Advantages International za to, že bez jej povolenia použili vo svojich reklamách na šperky jej tvár.

slovakia

left justify in out

Malo sa tak stať na webstránke Emitations.com, ktorú prevádzkuje spomínaná spoločnosť. Herečka v žalobe tvrdí, že táto spoločnosť využívala jej meno a tvár na predaj šperkov a iných výrobkov. Súdnou cestou chce preto vymôcť finančné odškodnenie, jeho presná suma však nie je známa.

Tridsaťsedemročná rodáčka z New Orleans je známa napríklad z filmov Veľmi nebezpečné známosti (1999), Americké Psycho (2000), Je dôležité mať Filipa (2001), Pravá blondínka (2001), Dievča na roztrhanie (2002), Pravá blondínka 2 (2003), Trh márnosti (2004), Penelope (2006) či Ako vieš? (2010). Predvlani si po boku Roberta Pattinsona zahrala v romantickej dráme Voda pre slony a minulý rok účinkovala v snímke To bude boj!, v ktorej sa spolu s ňou predstavili Tom Hardy a Chris Pine. Za stvárnenie June Carter vo filme Walk the Line (2005) Witherspoon získala okrem iného Oscara, cenu BAFTA, Zlatý glóbus či Screen Actors Guild Award. Vlani porodila manželovi Jimovi Tothovi syna Tennesseeho Jamesa. Ďalšie dve deti, syna Deacona a dcéru Avu, má s exmanželom Ryanom Phillipom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona