Reedícia debutového albumu Iggy Azalea vyjde v novembri

NETKY.SK • 20 Október 2014, 13:50 • 2 min
Reedícia debutového albumu Iggy Azalea vyjde v novembri

LOS ANGELES - Reedícia debutového albumu austrálskej rapperky Iggy Azalea by mala vyjsť 24. novembra.

slovakia

left justify in out

Nahrávka The New Classic: Reclassified bude obsahovať viacero noviniek, pričom v jednej z nich s názvom Heavy Crown hosťuje britská speváčka Ellie Goulding. Na piesni Trouble sa podieľala Jennifer Hudson a v ďalšej skladbe s názvom Beg for It znie zase hlas dánskej pesničkárky Mo, vlastným menom Karen Marie Orsted. Posledná menovaná skladba bude zároveň prvým singlom zo štúdiovky. Po prvý raz by ho interpretka chcela predstaviť 25. októbra v šou Saturday Night Live. Okrem toho sa na albume budú nachádzať aj hity Fancy, na ktorom spolupracovala s Charli XCX, a Black Widow, ktorý nahrala s Ritou Orou.

 

Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa narodila v Sydney, no ako šestnásťročná sa presťahovala do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. 


Tracklist albumu Iggy Azalea - The New Classic: Reclassified: 
01 We in This B**ch 
02 Work 
03 Change Your Life 
04 Beg for It (feat. Mo) 
05 Black Widow (feat. Rita Ora) 
06 Trouble" (feat. Jennifer Hudson) 
07 Dont Need Y'all 
08 Rolex 
09 Iggy SZN 
10 Fancy (feat. Charli XCX) 
11 Heavy Crown (feat. Ellie Goulding) 
12 Bounce



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona