Redknapp rezignoval na post trénera Queens Park Rangers

NETKY.SK • 3 Február 2015, 15:53 • 2 min
Redknapp rezignoval na post trénera Queens Park Rangers

LONDÝN - Tréner futbalistov Queens Park Rangers Harry Redknapp rezignoval na svoju funkciu. V utorok o tom informoval účastník anglickej Premier League prostredníctvom oficiálneho webu.

slovakia

left justify in out

Redknapp, ktorý pôsobil v QPR od novembra 2012, oznámil svoje rozhodnutie riaditeľovi klubu Tonymu Fernandesovi v utorok ráno. Vedenie jeho rozhodnutie akceptovalo.  
      

Šesťdesiatsedemročného kouča čaká v blízkom čase operácia kolena, ktorá mu nedovolí momentálne pokračovať v rozbehnutej práci. "V QPR som strávil úžasný čas. Rád by som sa poďakoval vedeniu, hráčom, všetkým mojím spolupracovníkom a špeciálne fanúšikom, ktorí boli absolútne fantastickí od môjho príchodu do klubu, za neustálu podporu," uviedol Redknapp pre qpr.co.uk. "Bohužiaľ, musím súrne podstúpiť chirurgický zákrok, ktorý ma v nasledujúcich týždňoch pribrzdí v robote. To znamená, že nebudem môcť byť každý deň na tréningu a myslím si, že keď nemôžem dať zo seba sto percent, je lepšie, aby tieto úlohy prebral niekto iný. Vzťah s Tonym Fernandesom bol jedným z najpozitívnejších momentov v mojej futbalovej kariére a klubu želám množstvo úspechov. Som presvedčený, že v tejto sezóne sa udrží v Premier League," dodal Angličan, ktorý pomohol QPR v minulej sezóne k návratu do najvyššej anglickej súťaže.
      

Fernandes po oznámení rezignácie poďakoval Redknappovi za odvedenú prácu: "Ďakujem mu za všetko, čo urobil počas obdobia, keď viedol QPR. Do budúcnosti mu prajem len to dobré." 
      

Aktuálne predposledný tím PL dočasne povedie dvojica Les Ferdinand s Chrisom Ramseym.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona